Haberler

Is it Love?




MINI, yeni Countryman Special Edition’ı Birleşik Krallık’ta tanıtıyor. Standart bir Countryman’e göre oldukça farklı olan Special Edition; siyah metalik boyası, özel hazırlanmış uzay grisi rengindeki tavanı ve yan aynaları ile daha ilk bakışta farklı olduğunu hissettiriyor.

Yeni Special Edition’da bulunan xenon farlar ve 18 inçlik 5 kollu siyah jantlar, dışarıdan bakıldığında aracın fark edilmesini sağlayan diğer aksesuarlar.

İçeriye bakıldığında ise, MINI’nin Gravity-Carbon adını verdiği özel siyah deri koltuklar ve piano black kaplı detaylar sizi karşılıyor.

Countryman Special Edition standart donanımlarıyla da çok zengin. Isıtmalı ön koltuklar, otomatik klima kontrol sistemi, çok fonksiyonlu direksiyon sistemi standart donanımlardan birkaçı. Bluetooth, navigasyon ve sesli kontrol özelliğine sahip yeni nesil MINI Eğlence Sistemi de Countryman Special Edition’da yer alan standart donanımlardan bir diğeri.

Countryman Special Edition biri benzinli diğeri dizel olmak üzere iki farklı motorla geliyor. 1.6 litrelik 4 silindirli benzinli motor, 190 beygir güç ve 240 Nm tork üretiyor. 2.0 litrelik dizel motor ise 143 beygir güce ve 305 Nm’lik tork değerine sahip.

MINI aktarma organı olarak 6 ileri manuel ve 6 ileri otomatik şanzımana yer veriyor.

Tüm bu özelliklere sahip MINI Countryman Special Edition, sadece 250 adet üretilecek.

 

Emrullah TEKGÖZ

1994'te doğdum. Atılım Üniversitesi İşletme (İngilizce) okumaktayım. Otomobil tutkum hayatımda her zaman büyük yeri olan AE101'in efsanevi mekanik tınısıyla başladı, E46 320i ve E39 540i ile bu tutku yerini aşka bıraktı. Bu aşk atmosferik Avensis 3 FL ile devam etmekte.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Bmw’nin hangi motoru acaba bu 1.6 190’lık? Belliki PSA değil,diğer 520’i deki de değil.Hangi motordan 190 elde ettiler acaba…
    N18B16A mış…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu