Haberler

İşte Top Gear’ın yeni kadrosu




Chris Evans’ın öncülüğünde yeniden formatlanan yeni Top Gear’ın sunucu kadrosuna oldukça çarpıcı isimler katıldı.

Birinci isim, Sabine Schmitz. Schmitz’i eski Top Gear’ı yakından takip edenler tanıyacaktır. Kendisi tam bir Nürburgring uzmanı. Efsanevi pisti yeryüzündeki herkesten daha çok turlayan, her virajı avcunun içi gibi bilen Sabine yeni Top Gear’da sunuculuk yapacak.

Bir diğer isim ise hepimizin Youtube üzerinden yakından takip ettiği, videolarını hayranlıkla izlediğimiz Chris Harris. Harris, bu zamana kadar Autocar, Evo ve Jalopnik gibi mecralarda yazdı; Drive kanalında yayınlar yaptı ve en son “Chris Harris on Cars” ismini verdiği kendi Youtube kanalını açtı.

Son isim ise eski F1 pilotu David Coulthard. Top Gear ekibinin içinden gelen bir dedikoduya göre henüz Coulthard’ın akıbeti belli değil.

Yenilenen Top Gear, Chris Evans’ın öncülüğünde 8 Mayıs 2016’da ekranlarda olacak ve ilk sezon tam 16 bölüm sürecek.

Umut

Otomobil tutkum 3 yaşındayken annemin bana aldığı 1:24 ölçekli Ford Ka'ya karşı duyduğum sempati ile başladı ve büyüyerek devam etti, en son mühendislik okumama sebep oldu. Ayaklarım pedallara, kollarım direksiyona yetiştiğinden beri tekerleği olan herhangi bir araçtan aldığım hazzı başka hiçbir şeyden alamaz oldum. 2012'den beri hayranlıkla takip ettiğim Otopark ailesine 2014 sonunda katılmam hayatımda yeni bir sayfa açtı.

İlgili Makaleler

9 Yorum

  1. Sırf Chris Evans olsaydı izlemeyi düşünmüyordum ama şimdi iddialı bir kadro olmuş. Tabi ki eski programın havası olmaz ama onlar da kendi programlarını yapıyorlar. Umarım ikisi de güzel olur da bir değil iki tane iyi araba programı izleriz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu