FeaturedTestler

Jumbo: Volkswagen Caravelle 2.0 TDI Comfortline




  • Motor: 1968 cc, 4 silindirli turbo dizel
  • Güç: 140 hp @ 3800 d/d
  • Tork: 340 Nm @ 1750 d/d
  • Şanzıman: 7-ileri, çift kavramalı otomatik
  • 0-100 km/s: 14,7 sn
  • Son hız: 173 km/s
  • Test tüketimi: Ortalama 8 litre/100 km
  • 0-50-100 km/s ses ölçümü: 46-61-65 dB
  • Ağırlık: 1901 kg
  • Bagaj hacmi: 6700 litre (koltuksuz)
  • Fiyat: 116.890 TL

+ Konfor
+ Kullanım kolaylığı

Frenler

Foto galeri için tıklayın!

OTOPARK

Sürücünün Adresi.

İlgili Makaleler

24 Yorum

  1. Ya çok güzel olmamış mı asıl pov videosunu çok merak ediyorum bomba gibi bir şey herhalde 😀

  2. Çok saçma;
    Caravelle aynı motor hacmi, aynı donanımı ile passat dan ucuz oluyor. Amarok, Caddy, Caravelle ve passata baktığımızda aynı donanım ve aynı motor hacimleri ile farklı fiyatlar sergilenmesi çok saçma. Segment her ne kadar farkı oursa olsun fiyatların böylesine birbirinden alakasız oluşu çok tuhaf.

    1. bu araclarda sayın sıyasıler kullandıgı ıcın gecen sene duzelnemey gıdıldı arac ruhsat mınıbus bandrol mınubus 350 lıra , surat hız otomobıl , vergi ticari lerde oldugu ıcın rakam 117 bın eger normal sekılde otomobıl gıbı fıyatlanıp gelse 2000 motor ötv kdvsi ödenecekdi ozaman da bu arac 180-200 bin arası olcakdı:)) binin ses cıkarmayın

  3. test güzel, ticari araç testleri için direksiyonun rahatlığına ek olarak şehir içi manevra kabiliyeti ve dönüş yarıçapından bahsederseniz daha faydalı olur.

  4. benim bir sorum olucak arkadaslar bu aracda 8+1 olması lazım ama ben kullanmadığım koltukları sökmek istesem trafikte sıkıntı olurmu ?

    1. Olmaz,istersen kamyon olarak kullan; sadece muayeneye girerken takman muayeneden koltuklu olarak geçmesi lazım.

  5. 2008 model 130 hp kullanıyorum, araç çok güzel tek sıkıntı bana göre arka koltukların sırtlıklarının yatmaması, yatmasa da olur belki ama koltuklarda rahatsız, destekleri yetersiz, 4 saat ve üzeri uzun yolculuklarda arkadaki yolcular için keyifli bir seyahat olmuyor, sürücü açısından herhangi bir problem yok

  6. Bu tarz araçları kullanmak zevklidir. Beyaz eşya işi yaptığımız dönemde açık kasa,minivan transporter modellerini kullandık. Jip gibi yüksek ama o kadar kaliteli değil. Arafta ama keyifli 🙂 Servis firmaları sağolsun zaten Caravelle kullanmasak da arka tarafta yolculuk yapmanın tadına baktık. Ben biraz oversize olduğum için çok keyifli değildi ama standart insanlar için yeterli iç hacim var. En azından şunu söyleyebilirim rezil ducatolar gibi sert değil. Yumuş yumuş araçlar bu Vito, Caravelle’ler. And testte bir iki noktada beni iyi güldürdün:D Güzel bir testti. Teşekkürler. Başarılar.

  7. vaktiyle 200 model transporter kullanmışlığımız, vw tadına bakmışlığımız var, sıfırının vereceği hissiyatı hayal etmek bile imkansız şuan bana. şehir içinde 2.5 turbolu bir dizelin torku ve ağır kasasının kararlığıyla mükemmel sonuçlar çıkarıyordu, reklam politikasını bir halkla ilişkilerci olarak farklı gözle seyretme imkanım olsa da caravelle’e karşı bir marka bağımlılığından kaçamıyorum. üst sınıf bir kalite.

  8. Bu sınıfta Volkswagen Caravelle ve Mercedes Viano’nun üstüne araç tanımam. Fakat VW’nin verdiği sürüş zevkini ve kaliteyi başka hiçbir marka veremiyor. Zaten hep bundan dolayı da Mercedes Transporter ile rekabet edebilmek için V-Serisi’ni çıkardı sonradan V-Serisi modellerinin adını önceki isimleri olan Vito ve Viano şeklinde devam ettirdi. Volkswagen’in yeri bu sınıfta çok ayrı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu