Haberler

Maserati sunar: Yeni sürüş eğitimleri




İtalyan şirket, Master Maserati programları çerçevesinde iki yeni eğitimi listeye ekledi. Bu programlar, bir Maserati’nin her türlü koşulda nasıl kullanılması gerektiğine dair bilgiler içeriyor.

Bu eğitimlerden ilki, Snow Master Experience. 2016 Mart’ta başlayacak olan eğitim, olağanüstü şartlarda buz ve kar üzerinde otomobilin kullanım şeklini Kuzey Kutup Dairesinden 70 km uzakta anlatıyor.

İkincisi ise Master Premium. Bu eğitim daha çok ileri seviye GT sürüş teknikleriyle ilgili, deneyimli eğitmenler tarafından verilecek ve önden kopma anında yapılması gerekenler simüle edilecek. Bu yeni iki eğitimde amaç, sürücülere bilgi ve deneyim kazandırmak.

Master Warm Up sayesinde, Maserati dünyasına misafir olarak girebileceksiniz. GT sürüş tekniklerini yüksek performanslı araçlarla ileri bir seviyede öğretecek olan Master High Performance, özellikle yetenekli sürücüler için. Liste, İtalyan kültüründen parçalar bulacağınız Master Italian Lifestyle Experience ile devam ediyor. Bu eğitimler sadece ‘petrolhead’ler için değil, aynı zamanda şirketler için de. Master Incentive, gruplar için iyi bir motivasyon kaynağı olabilir.

Eğitimler boyunca kullanabileceğiniz otomobillerse Quattroporte, Ghibli ve GranTurismo. Sayısı 15’i bulan araçlarda, eğitim sırasında yaptıklarınızı görüp kendinizi geliştirme olanağı sunan video kameralar bulunacak.

Snow Master Experience, Kuzey Kutup Dairesinden 70 km uzakta, diğer tüm eğitimlerse İtalya’daki Autodromo Varano de’ Melegari’de yapılacak.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu