Haberler

Mitsubishi’de tehlike çanları çalmaya başladı




Mitsubishi CEO’su Osamu Masuko, şirketin geleceği ve ürün gamıyla ilgili bazı önemli açıklamalarda bulundu.

5 yıllık planları içerisinde 3 yeni model tanıtımı olduğunu açıklayan Masuko, 2017 yılına kadar yeni bir model tanıtımı yapmayacaklarını duyurdu. 2017’de markanın SUV sınıfındaki temsilcisi Outlander, 2019’da ise ASX modeli tamamen yenilenecek. Ayrıca 2017’den sonra markanın Pajero’nun yerine bir araç konumlandırma planı da mevcut.

Mitsubishi; ASX’in elektrikli ve Outlander’ın hibrit versiyonlarını da eş zamanlı olarak tanıtacak. Markanın efsane modeli Lancer’in yeni kasasını bekleyenleri ise kötü bir sürpriz bekliyor.

Osamu Masuko, markanın Lancer’in yenileme çalışmalarını sürdürmek için yeterli finansal kaynağa sahip olmadığını öne sürerek bir ortak olmadan bu operasyonun gerçekleşmesini imkansız olarak nitelendirdi. Renault’un bir süredir Mitsubishi ile ilgilendiği dillendirilse de Japon şirketin bunu reddettiği iddia ediliyor. Eğer Lancer’ın geliştirilmesi için maddi kaynak bulunamazsa Evo versiyonundan sonra yol versiyonunun da tarihe karışması an meselesi gibi görünüyor.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

4 Yorum

  1. Bu işte bi terslik var daha yeni Kuzey Amerika Otomobil Fuarında Dünya geneli satışlarda %20 artışa ulaştıklarını söylediler? Nasıl oluyorda para olmuyor…. Adamlar Attrage ve Space star ile uzak doğuda parayı kırdılar…

  2. Mitsubishi HI acaba Mitsubishi Motors’a ne kadar yatırım yapıyor ben de onu merak ettim finansal olarak o kadar kötü durumda olmaları mantıksız.

  3. Mıtsubıshı yi japon devlerinden birinin alıp alfa gibi yola genlerini koruyarak devam etmesine çok sevirim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu