Haberler

Porsche 911’in makyajlı fotoğrafları




Porsche yeni 911’in makyajlı fotoğraflarını kamuoyuna sundu.

Yeni makyajlı versiyonla ikonik 911 modeli turbo beslemeli hali ile rakiplerinden öne çıkıyor, ayrıca firma motor güncellemeleri ile aracın cazibesini artıracak yeni yollar bulma peşinde. Bunlarla birlikte müşterilerinin zevklerine göre geniş bir modifikasyon yelpazesi sunuyor.

Örneğin 911  Carrera 4S katalogda renkli farlar ve parlak siyah far yıkama ile sunulerken bir diğer opsiyon ise 20-inçlik Carrera sports jantlar parlak siyah veya gövde rengi ile birlikte alınabilinecek. Bunlarla birlikte isteğe göre marşpiyeller ve yan aynalar gövde renginde veya parlak siyah olarak alınabilirken iç tasarımda ise piano black konsol ile sipariş edilebilinecek.

Görünüş olarak bir çok yeniliğe gidilmiş olmasına rağmen tabi ki tüm yenilikler bunlarla sınırlı kalmamış ve Porsche tarafından yeni tasarlanan Carrera 911; black sports egzoz, parlak Porsche amblemi ile sunulurken iç tasarımda ise emniyet kemerlerinde ve kadranlarda araca yarış otomobili havası katan sarı detaylar ve orta kısımdaki klasik kadranlı saat dikkat çekiyor. Tüm bunlarla birlikte isteğe göre karbon fiber tasarımlı ve fonksiyonlu direksiyon ile de sipariş edilebilinecek.

Son olarak dikkat çeken diğer tasarımlar ise deri kaplı ve Porsche logolu ön kol dayama, aero kit, bordo renkli stop gurubu, arka tavan spoyleri ile birlikte müşterilere sunuluyor.

 

Berke Çoban

Piri Reis Üniversitesinde Gemi Mühendisliği okumaya çalışan bir PETROLHEAD

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu