FeaturedHaberler

Red ve Black Focuslar geliyor




Ford, Red ve Black Edition Focuslar’ı Avrupa ülkelerine satacağını duyurdu.

İlk olarak Essen Auto Show’da tanıtılan Red ve Black Edition Focuslar, tasarımsal olarak kardeşleri Fiesta Red ve Fiesta Black’ten izler taşıyor. Focus Red’e, kırmızı gövde rengine ek olarak ön ızgara, aynalar ve tavanda kullanılan siyah renk eşlik ediyor. Focus Black’te ise siyah ve kırmızı renkler yer değiştiriyor.

İki modelde de ortak olan detaylara gelirsek, 18 inç alaşım jantlar, kırmızı renkli fren kaliperleri, spor koltuklar, kırmızı deri dikişlerine sahip sportif direksiyon ve vites topuzu, paslanmaz çelikten yapılan pedallar dikkat çekiyor.

Ford’un açklamasına göre Focus Red ve Black’te, yüzde on oranında sertleştirilmiş yaylar ön ve arka kısımda kullanılmış. Sadece manuel şanzımanla satışa sunulacak bu Focuslar, üç benzinli ve iki dizel motor seçeneğine sahip olacak:

  • 1.0 litre ecoboost 123 hp
  • 1.5 litre ecoboost 148 hp
  • 1.5 litre ecoboost 179 hp
  • 1.5 litre dizel 118 hp
  • 2.0 litre dizel 148 hp

Focus Black ve Red’in, ülkemizde ne zaman satışa çıkacağı hakkında ise şu an için net bir bilgi bulunmuyor.

Oguzhan_Toretto

93 doğumlu, İzmirli ve DEU İngilizce İşletme'yi bitirmek için çabalıyor. Boş zamanlarında Hyundai kullanır ve kendini bildi bileli direksiyonu tutmaktan zevk alır. Otopark ile karşılaşması ise, E 180 testine dayanır.

İlgili Makaleler

8 Yorum

  1. Bu versiyonlar gelmeye başladı ise yeni focus un da haberleri 1-2 seneye çıkacak demektir. Yalnız kırmızı olanı çok yakışıklı olmuş.

  2. İngiltere sitesinde mevcut. Satışı da başlamış galiba. Türkiye’ ye nezaman gelecek? Bilgi var mı?

  3. 1.6 ecoboost 180 bg kullanıyorum arabanın üst limiti yok gibi. Eğer görseldeki arabalar gelirse kırmızı 1.5 ecoboost 179 olanı ciddi olarak düşünürüm.

    1. Gerçekten düşündürecek bir araç, o dandik iç dizaynı da bir değiştirseler ford lord olacak.

  4. 1.5 ecoboost çok çılgın olur . 80 bin tl bandında giderse alınır. 1.5 dizeli de çok tutar. az yakar çok kaçar cinsten. şekil desen o biçim. çok güzel araba.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu