Haberler

Royal Motors’tan Rolls-Royce sahiplerine krallara yaraşır hizmet!




Dünyanın en prestijli otomobil markalarından Rolls-Royce Motor Cars’ın Türkiye’deki distribütörlüğünü üstlenen Royal Motors İstanbul, pek çok concierge hizmetini dünya çapında müşterilerine sunan Quintessentially Lifestyle ile işbirliği gerçekleştirdi. Bu işbirliği kapsamında yeni Rolls-Royce sahipleri artık bir yıl boyunca şirketin lüks hizmetlerinden tüm dünyada faydalanabilecek.

Rolls-Royce Motor Cars Marka Müdürü Hilal Aysal, Quintessentially Lifestyle işbirliğiyle ilgili olarak “Royal Motors İstanbul olarak 1982’den beri müşterilerimize sunduğumuz üstün hizmet kalitesini yeni hizmetlerle desteklemek en büyük görevimiz. Bu yüzden müşterilerimizin sadece araçlarındayken değil her yerdeyken ayrıcalıklı hissetmeleri için Quintessentially Lifestyle ile işbirliği gerçekleştirdik. Yeni araç sahipleri ‘zahmetsizlik’ ilkemizi artık her daim deneyimleyebilecekler” dedi.

İşbirliğiyle ilgili olarak BE Group & Quintessentially Lifestyle Genel Müdürü Emir Eskihancılar, “Üyelerimizin hem özel hem iş hayatlarındaki yoğunluk ve telaş nedeniyle planlamaya vakit bulamadıkları deneyimleri organize ederek, bu deneyimleri yaşamalarına fırsat sunuyoruz. Aynı zamanda sahip olduğumuz global ayrıcalıklarla hayallerinin ötesindeki kapıları açan bir anahtar, hayatlarını yaşamaları için geçiş sağlayan bir pasaport oluyoruz. Bu ayrıcalıklı hizmetlerimizi Royal Motors müşterilerine vermekten de mutluluk duyacağız” dedi.

Piramitlerde parti, yılbaşı gecesinde Sidney Opera Evi’ne tırmanış ya da Dalay Lama ile akşam yemeği…

2000 yılında Londra’da kurulan Quintessentially Lifestyle, tüm dünyada 65 şehirde faaliyet gösteriyor ve global çapta yaşam tarzı yönetim hizmeti sunan tek klüp olarak biliniyor. Buenos Aires’ten Beyrut’a, Yeni Delhi’den New York’a, Moskova’dan Milano’ya uzanan şirket ağı, dünya çapındaki üyelerine sayısız ayrıcalık sunuyor. Quintessentially Lifestyle’ın hizmetleri arasında dünyaca ünlü restoran, otel, butik ve spa’larda özel indirimler ve rezervasyon öncelikleri, müzikal, gösteri ve uluslararası etkinliklere biletler ve keşfedilmemiş yerlere seyahatler yer alıyor. Tüm bunların yanı sıra hizmetler, üyelerin hayal güçlerine bağlı olarak da şekillenebiliyor.

İlginç Talepler:

Dalay Lama ile birlikte akşam yemeği
Yılbaşı gecesinde Sidney Opera Evi’nin tepesine tırmanış ve yelkenlerin üzerinde havai fişek gösterisi
Yeni Zelanda’da Buz Dağı’nda romantik bir akşam yemeği
Fransız Alp’lerinde karda ev anahtarlarını kaybeden bir üye için metal dedektör temini
Emirates Stadyumu’nun özel bir maç için kiralanması ve gelirinin bir vakfa bağışlanması
Dağ evi karlar altında kalan bir üye için kurtarma ekibi gönderilmesi.
Hayat ağacı haritasını çıkarmak isteyen bir üye için National Geographic ekibi ile işbirliği
Türkiye’den bir müşteri için dünyaca ünlü marka Hermes’in henüz satışa çıkmayan koleksiyonundan çanta getirilmesi, üstelik bekleme ve sipariş listesine dahi girmeden…

Deniz Kara

Ehliyet almak için 2 yıl nasıl bekleyeceğimi bilmediğimden olsa gerek en büyük hobim babamın tutkunu olduğum 1973 model VosVos'unu kaçırmaktır. Büyük sevdam olan otomobiller gibi Otopark.com'un yeri de bende başkadır. Aileye editör olarak katılmanın gururu içerisindeyim. Otopark ailesine faydalı olmak dileğiyle...

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu