Haberler

Schumacher’den hala sevindirici haber gelmedi




Michael Schumacher’in menajeri, yedi kez dünya şampiyonu olan Formula 1 pilotunun tekrar yürüyebildiği haberini ‘sorumsuzca’ ve hatalı olduğunu söyleyerek eleştirdi.

Ünlü Alman dergisi Bunte, bu hafta Schumacher’in terapistlerin yardımı ile yürüyebildiğinin yanı sıra, kolunu kaldırabilmesinin mümkün olması için yeterli tıbbi ilerleme kaydettiğini iddia eden bir manşet yayınladı.

Fakat Schumacher’in menajeri Sabine Kehm, iddiaların hakikatinin bulunmadığını, böyle spekülasyonların insanların boş yere umutlanmasına neden olduğunu ve bunlara itibar edilmemesi gerektiğini belirtti.

Schumacher, Aralık 2013’te Fransa’da bir kayak kazası sonucunda kafasından ağır bir şekilde yaralanmıştı ve hayatta kalabilmesi için aylarca komada tutuldu.

Rehabilitasyona devam etmek için geçen sene evine götürülmüş olsa da durumuna dair gelişmeler adına, ailesinin Michael’in sağlık durumunun özel tutması isteği üzerine, resmi bir açıklama yapılmadı.

Haktan Karatepe

Otomobiller, hayatımda ilgiyle uğraşırken büyük zevk aldığım şeylerin en başında geliyor. Sürekli bir şeyler öğrenmeye çalışıp, kendimi geliştirmek adına uğraşıyorum. Bu öğrenme sürecinde Otopark.com ile beraber yürüyorum. E.C.A Elginkan Anadolu Lisesi son sınıf öğrencisiyim.

İlgili Makaleler

2 Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu