Haberler

Sıfır tadında: 250 GT SWB Berlinetta Competizione




Ferrari, yeni otomobilleriyle haberlere konu olmaktan sıkılmış olacak ki restore ettiği 250 GT SWB Berlinetta Competizione’yi gözler önüne serdi.

Markanın klasik otomobil bölümü olan Ferrari Classiche’in geçtiğimiz yılın Mart ayında restorasyonuna başlayarak; motorundan gövdesine, süspansiyondan vites kutusuna kadar elden geçirdiği 250 GT SWB Berlinetta Competizione, tabiri caizse ağızlara bir parmak bal çalıyor.

14 ay süren çalışma sonunda Pininfarina grisi rengiyle karşımıza çıkan 250 GT SWB Berlinetta Competizione’nin geçmişte pek çok sahibi olmuş. Yollara adımını attığı 1961 yılından bu yana 7 farklı sahibi olan 250 GT SWB Berlinetta Competizione’ye yaptığı restorasyonla ilk günkü formuna kavuşturan Ferrari Classiche, birkaç kez kaza yaptığı belirtilen otomobilin formda görünmesi için epey vakit harcamış.

Burak Yavuz

1985 Ankara doğumluyum. Fırat Üniversitesi Otomotiv Öğretmenliği mezunuyum.Şuan bir hava yolu şirketinde uçak yapısal teknisyeni olarak çalışıyorum. 6-7 yaşımdan beri arabalarla iç içeyim. 1992 yılından bu yana biriktirdiğim, otomobil dergilerinden oluşan geniş bir koleksiyonum var. Videolarını ve haberlerini beğenerek takip ettiğim otopark.com ailesine :"Nasıl yardımcı olabilirim?" düşüncesiyle katıldım. Kimi zaman mutluluğumuza kimi zaman da hüznümüze ortak olan otomobillerin, A noktasından B noktasına gitmeye yarayan vasıtalar olmadığını gösteren OTOPARK.com ailesinin bir ferdi olmaktan dolayı çok mutluyum.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Kşassik araçlar dış görünüm itibariyle bana her zaman daha kişilikli araçlar gibi gelmiştir. Neden piyasa böyle oldu ya :((

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu