Haberler

TEM Otoyolu ulaşıma kapanıyor




TEM Otoyolu’nun Sakarya’nın Akyazı ile Hendek kavşakları arasındaki bölümü, havai enerji hattı kaldırma çalışmaları nedeniyle 27 Aralık’ta aralıklı olarak çift yönlü ulaşıma kapatılacak.

Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, TEM Otoyolu’nun Akyazı Kavşağı-Hendek Kavşağı kesimi arasında, SEDAŞ tarafından otoyol üzerinden geçen havai enerji hattının kaldırılması çalışmaları nedeniyle 27 Aralık’ta 05.00-07.00 saatlerinde 3 defa ve her defasında 20’şer dakika aralıklarla otoyolun trafiğe kapatılacağı belirtildi.

Söz konusu çalışmalar sırasında SEDAŞ tarafından tüm önlemlerin alınacağı ve trafik işaretlemelerinin yapılacağı bildirilen açıklamada, “Sürücülerin yol üzerindeki trafik işaret ve işaretçilerine titizlikle uymaları gerekmektedir” ifadeleri kullanıldı.

Kaynak : Anadolu Ajansı

Nihat Özkuş

1985 İstanbul doğumluyum. DEÜ mezunu İnşaat Mühendisiyim. Otomobil çocukluk tutkum. Direksiyon başında geçince yüzümde bir gülümseme oluşuyor. 2004'ten beri Tosfed gözetmeniyim ve artık Otopark'ın bir parçasıyım.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu