Haberler

Volvo ticari araçları başka bir destansı reklam filmi ile karşınızda




Kullandığınız şey iyi ise, iyi olmayı sürdürdüğü sürece kullanmaya devam edersiniz. İşte bu nedenle Volvo ticari araçları yeni tanıtımlarında reklam geleneklerini sürdürüyor.

Bu reklam filmi geleneği iki Volvo kamyonunun geri giderken tanınmış aktör Jean-Claude Van Damme’ın görülmesi ile başlıyor. Çok fazla güç uygulanmasına rağmen gözünü bile kırpmamasıyla kendinin üstünlüğünü kanıtlaya Van Damme, sonrasında ise diğer meşhur olduğu şeyi gözler önüne seriyor; iki sandalye arasında bacaklarını açabilmesi.

Bu sandalyelerin yerini alan kamyonlarla; özellikle Volvo kamyonları en az ödediğimiz vergiler kadar gerçek olduğunu garantilediği için, kendinizi yüzyılın ustası olarak buluyorsunuz. Bütün bu filmin amacı Volvo’nun kamyonlarında kullandığı Dinamik Yönlendirme özelliğini canlandırmaktır. Bu özelliğin amacı yol zemini ne olursa olsun araçların düz gidişine yardım etmektir.

İkinci klipte ise İsveç asıllı Amerikalı şarkıcı Mapei ve Volvo kamyonunun da küçük bir rolü olan Million Ways to Live şarkısı vardı. Van Damme aynaların üstünde dururken direksiyonda olan adamın kullandığı kamyon bu kez iki teker üstünde gidiyordu.

3 Aralık’ta Volvo Kamyonları Canlı Test serilerine yeni bir klip daha ekledi. Baş rolünde 4 yaşında küçük bir kız çocuğu ve Volvo’nun yeni kamyonu FMX var. Şirkete göre; bu klip “muhtemelen şimdiye kadarkilerin en çetin olanı.” Peki ya sizce?

Gökhan Güldentekin

1986 Ankara doğumluyum 2004 yılında başladığım Bilkent Üniversitesi Mimarlık Fakültesini 2011 yılında tamamladım. Ardından Başkent Üniversitesinde yüksek lisans geldi. Şuanda uluslararası bir inşaat firmasında yönetici olarak çalışmaktayım. Eğitim sürecindeki rakamsal gecikmelerde açıkça ortaya koymaktadır ki otomobil tutkusu hayatımda her zaman ağır basmıştır.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. aracı çocuğun sürmediği bariz belli. bütün parkur boyunca maksimum zorluyor aracı çünkü sondaki drifti söylemiyorum bile:) ama yine de yaratıcı ve güzel bir reklam filmi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu