Haberler

Yeni E-Serisi bizlere içini döktü




2016 Mercedes-Benz E-Serisi bonkör kabin içini göstermek için bir video ile geri dönüyor.

Temel olarak, yeni E Serisi aynı büyük ağabeyininki gibi bir çift 12,3” ekrana sahip, fakat tabii ki bu söylediğimiz ekranlar araçta standart olarak sunulmuyor. Baz model iki adet analog kadran ve aralarında 7” bir ekrana sahip. Göğüsün merkezinde ise 8,4” boyutunda bir ekran bunlara eşlik ediyor. Bu durumda 2 kadran, kadranlar arasındaki ekran ve göğüs merkezindeki ana ekranı piano black bir çerçeve çevreliyor

Söz etmek istediğimiz bir başka nokta ise LEDler ile çalışan ambiyans aydınlatma, 64 farklı renkte ışık verebiliyor. 23 hoparlör’den oluşan Burmester 3D ses sistemi de opsiyon listesinde yer alıyor. Aracın donanımına bağlı olarak, farklı koltuk seçeneklerini ve hatta daha da yukarılara çıkıldığında koltuklarda elmas süslemeler ve aynı S-Serisi’ndeki gibi ek yan destekler görmek mümkün.

2016 E-Serisi, yeni adaptif MULTIBEAM LED ön farları ve yine opsiyonel “stardust” (yıldız tozu) efektli arka farlar ile sipariş edilebilir olacak.

2016 Mercedes E-Serisi Sedan (W213), gelecek ay Detroit’te gerçekleşecek olan Auto Show’da (NAIAS) tüm detaylarıyla tanıtılacak.

Cem Tanrıöver

1995 yılında Kadıköy'de doğdum. İlkokul öğretimimi Tekirdağ'da, lise eğitimimi Kadıköy Anadolu Lisesinde tamamladım. 2014'te girdiğim İTÜ mimarlık bölümünü mümkünse 4 senede bitirmeyi planlıyorum. Otomobil sevdam ailemin kullandığı Alman araçlarıyla başladı. İlk defa direksiyona 14 yaşımda 2001 model VW Bora'da geçtim. O yaştan beri ailemin uzun yol şoförlüğünü yapıyorum.. Derin bir Audi fanıyım.

İlgili Makaleler

13 Yorum

  1. ilk e serisine yolcu olorak bindiğimde ‘ayakkabıları çıkarıyor muyuz ?’ diye sormuştum 🙂

  2. Kişisel olarak iç tasarım beğenilir beğenilmez o ayrı fakat bir gerçek var ki bir önceki kasadan çok daha premium gözüktüğü kesin.

  3. içi tam C ve S serisi kırması olmuş:) Fakat uzaktan 5 serisinden de A6’dan da daha elit duruyor. ama aşırı piyano black sıkıntılı kendi aracımdan biliyorum. hem kolay çiziliyor hem de çok toz tutuyor.

  4. Piyano Siyahı rengini görmek istemiyorum. Tamam elit bir renk ama anında çiziliyor, parmak izi tutuyor ve çok parlıyor ışık altında. Eski e serisindeki tasarım daha oturaklıydı.

  5. Bence abartmislar biraz buaraci tr de yeni 2.0dizel motorla dusunemiyorum. Daha yeni testi yapilan a6 ile karsilastirinca daglar kadar fark var. Tamam hadi bmw yi anladik yok motoru seri daha sportif fln ok de bu sinifta luks ve konforlu arac olarak bence tek rakip lexus gs fln olur sanirim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu