FeaturedHaberler

Yeni Giulietta’nın temelleri Giulia’ya dayalı olacak




2017’de tamamen yenilenecek olan Alfa Romeo Giulietta ile ilgili yeni ayrıntılar gelmeye devam ediyor. Casus fotoğrafları geçtiğimiz günlerde yayınlanan aracın tasarımıyla ilgili bu sefer FCA’nın içinden bir açıklama geldi.

Fiat-Chrysler grubunun (FCA) tasarımcılarından Alberto Dillilo, yeni nesil Giulietta’nın markanın yeni sedan modeli Giulia’nın kısaltılmış platformunda üretileceği ile ilgili son zamanlarda yüksek sesle ifade edilen iddiaları doğruladı. Karakteristik çizgileriyle pek çok otoritenin beğendiği Giulia’ya benzer olması beklenen Giulietta, markanın yeniden yapılanma sürecinde önemli bir kilit taşı olacak.

Alberto Dillilo, Giulietta’nın arkadan çekiş olup olmayacağı ile ilgili; “Bu konu teknik olarak mümkün.” cevabını verdi. İddialara göre Alfa Romeo, sınıfının en iyi arkadan çekiş ve 4 tekerden çekiş sistemleri üzerinde çalışıyor ve bu ilk defa yeni Giulietta’da denenecek. Ayrıca grubun beş yıllık planında Alfa Romeo’nun motor gamının 110 ile 330 beygir güç veren benzinli motorlar ve dört silindirli bir dizel motor seçeneği ile yenileneceği ifade ediliyordu.

Yeni Giulietta’nın 2016’nın son çeyreğinde tanıtılması bekleniyor. Tamamen yenileneceği modelin İngiltere’de 20.000 pound’dan fazla bir fiyata sahip olacağı da gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

16 Yorum

  1. gün geçmiyor ki alfa romeo ağzımızı kulaklarımıza çıkarmasın ne güzel haberler ne güzel açıklamalar bunlar …

  2. tasarımda alfa her zaman kusursuz bir marka fakat malzeme kalitesi ve sorunsuzluğu ile öne çıkarsa bundan sonraki modellerde vede fiyat politikasıyla işte ozaman yollarda en sık görülen marka olacaktır.

  3. Hele şükür gulietta için feminen yumuşak tasarım anlayışını değiştirmişler, gulia çizgilerine benzerse çok güzel bir araç olur, şimdiden heyecanlandım.

  4. Casus’u yakalanan makyajlı giuli değil miydi? Mavi bile yakışmış tasarım çalışmasına, gerçeği de bu tiplerde olursa dehşet olur, artık neyse günahı verecez :O

  5. Şu anki giulietta’yı da çok seviyorum ama bu baya deli duruyor.İlk yorumumda bu arabaya gelsin.Ne fiyat çekse hakeder 🙂

  6. Farlar, tapon ve ön ızgaralar arabayı baykuşa döndürmüş…
    İçi de bu tasarım dilindeyse çok güzel olur.

    1. Bu kadar güzel bir ön tasarım bir plakalık için heba edilmemeli, arkadaki yeterli 🙂

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu