Haberler

Yeni Honda Civic Type-S’den ipuçları




İsminin gizli kalmasını isteyen bazı kaynaklar, Civic Type-S hakkında ön ayrıntıları açıkladı.

Honda firmasının yeni Civic Type-S üzerinde çalıştıklarını fakat 2016 yılı yerine 2017 yılında piyasaya sürüleceği söyleniyor

Bir çok güç bileşenini Type-R’dan devralacağı söyleniyor. Motor kompartımanında Type-R da kullanılan 2.0 litre hacminde 4 silindir olan turbolu motor yer alacak. Bu uygulamada motor yaklaşık olarak 220-230 beygirlik güce sahip olacak ve sadece 6 ileri manuel şanzıman ile satışa sunulacak.

Şunu belirtelim ki, Honda bu bilgileri kesin olarak doğrulamış değil. İlerleyen günlerde Honda tarafında netlik kazanacağı bekleniyor.

Not: Resim temsilidir.

Burak Göktaş

1996 yılında sıcak bir Haziran günü Bursa'da açtım gözlerimi ilk kez. Babadan oğluna geçen bir otomobil tutkusuydu benimkisi ve katlanarak geldi bu güne kadar.

İlgili Makaleler

4 Yorum

    1. Kesinlikle katılıyorum. Turbo araç ne kadar hızlı ve ekonomik olsa da, atmosferiğin tadını hiç bir zaman veremeyecek. Boşluk yok devri beklemek yok ciğer var dolu dolu.

  1. Yeni type-r ve yeni civicte gelen tasarım dili bana hitap etmiyor abi. Çok modifiyeli böyle özellikle type-r çok abartılı böyle. Diyoduya initial d de o rüzgarlıkla uçacakmı diye. Harbi o şekil yani.

  2. 1.6 dizel 120 PS ile bir seçenek olursa çok tutar .vergiden yırtalım bari.ötv ve kdv bizi ağlatıyor zaten

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu