Haberler

Yeni Volvo S60 böyle mi gözükecek?




Yeni çıkacak araçları gerçeğe en uygun şekilde tahmin ederek canlandıran sanal araba tasarımcısı Theophilus Chin, bu sefer yeni nesil S60’ı canlandırdı.

Volvo’nun yeni nesil LED farlarını kullanacak olan yeni S60, sanal resimde adeta ufaltılmış bir S90 olarak dikkat çekiyor. Güncel nesliyle D sınıfından ziyade kompakt bir sedan otomobil havası veren S60, anlaşılan o ki yeni nesliyle de bu havayı sürdürmek istiyor.

Güncel S60’ın ikinci nesli, 2010 yılında satışa çıkmış ve 2013 yılında da makyajlanmıştı. Yani S60’ın yüzünün eskidiğini açıkça söyleyebiliriz. Volvo’nun yeni modeli ne zaman piyasaya süreceği tarih belli olmasa da, işi hiç de kolay değil. Zira BMW 3 Serisi, Mercedes C Serisi, Audi A4 gibi rakiplerinin yanında bir de yeni katılan Jaguar XE’yi de düşünürsek, Volvo’nun başarılı olabilmesi için çok çabalaması gerekiyor.

Oguzhan_Toretto

93 doğumlu, İzmirli ve DEU İngilizce İşletme'yi bitirmek için çabalıyor. Boş zamanlarında Hyundai kullanır ve kendini bildi bileli direksiyonu tutmaktan zevk alır. Otopark ile karşılaşması ise, E 180 testine dayanır.

İlgili Makaleler

3 Yorum

  1. Volvo artık S60 konusunda birşeyler yaparsa çok mutlu olacağım. S60’ın yenilenme zamanı, geldi de geçiyor. Volvo ya S60’ın yeni kasasını çıkarsın ya da S80’de yaptığı gibi S60’ın yerine yeni bir model çıkarsın. S60 artık miladını doldurmuş bir model haline geldi ve S60 rakipleri karşısında çok yaşlı kalıyor. Bkz: S80 yerini varisi S90/V90’a devretmişti

  2. Volvo kaliteli bir araç ama S60 rakipleri karşısında çok yaşlı ve eski kalıyor. S60’ın ilk nesli 2001 yılında tanıtıldı 2010 yılında ise 2.nesli tanıtıldı ve 2013 yılında da makyajlandı. S60 çok güzel bir araç fakat çok eski. Volvo S60’ı yenilemek için daha neyi bekliyor acaba?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu