Haberler

Volvo’dan Microsoft Band 2 atağı




Volvo ve Microsoft sürücünün arabası ile konuşmasına izin veren bir hizmet sunmak için güçlerini birleştirdi.

İki KİTT cihazının 2016 versiyonu olacak olan ‘Microsoft Band 2 Saati’ Volvo sürücülerinin arabalarıyla konuşmalarını sağlayacak. Bu cihazı kullanarak sürücüler arabalarının kapılarını kilitleme, klima, selektör, korna ve hatta navigasyonu kullanabilecekler. Bunun için sesli kumanda ile aracın işlevlerine erişim sağlayan Volvo mobil uygulaması gerekiyor.

Volvo ve Microsoft ortaklığıyla geliştirilen teknoloji, bu bahar belirli pazarlarda sunacak. Bu teknolojinin kullanılacağı pazarlar: ABD, İngiltere, Polonya, Rusya, Kanada, Çin, İsveç, Almanya, Fransa, İtalya, Hollanda, Belçika, Lüksemburg, İsviçre, Avusturya, İspanya, Portekiz, Norveç, Finlandiya, Danimarka ve Brezilya. ABD, İngiltere, Polonya, Rusya, Kanada, Çin, İsveç, Almanya, Fransa, İtalya, Hollanda, Belçika, Lüksemburg, İsviçre, Avusturya, İspanya, Portekiz, Norveç, Finlandiya, Danimarka ve Brezilya olarak açıklandı.

Ahmet UZUN

1994'te Kahramanmaraş'ta doğdum. Şu an Piri Reis Üniversitesi'nde eğitimime devam ediyorum. Otomobillere olan tutkum kendimi bildim bileli var ve artarak devam ediyor. Sıkı bir Alfa Romeo ve BMW hayranıyım.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu