Haberler

2016 Lisans Bedelleri açıklandı!




2016 sezonunda geçerli olacak sporcu lisans bedelleri ile kulüplerin organizasyon ve yarış aidatları, TOSFED Yönetim Kurulunun onayı ile açıklandı.

Geride bıraktığımız 2015 yılında geçerli olan bedellerde herhangi bir değişiklik yapılmazken, bu sezon kaldırılan TOSFED kupalarında yarışmış sporcuların, ulusal lisans bedellerini indirimli ödemesi kararlaştırıldı. Buna göre 2015 sezonunda TOSFED Ralli Kupası lisansı almış olan sporcular, 2016 ralli yarışmacı ve sürücü lisans bedelinin %50’sini ödeyerek, 2015 sezonunda TOSFED Pist Kupası lisansı almış olan sporcular, 2016 pist yarışmacı ve sürücü lisans bedelinin %50’sini ödeyerek alabilecekler.

Ayrıca sporcular, geçtiğimiz yıl olduğu gibi, ulusal ralli lisansı ile tırmanma ve rallikrosa, ulusal offroad lisansı ile trial ve raid yarışlarına ve ulusal drift lisansı ile de tırmanma yarışlarına katılabilecekler.

Organizatör kulüplerin lisans bedelleri, ulusal ve mahalli yarış aidatları ile sportif pist ve hobi karting pistleri lisans bedellerinde de herhangi bir artış yapılmadı.

-Sporcu Lisans Bedelleri için TIKLAYINIZ

-İzin Yazıları Bedelleri için TIKLAYINIZ

-Organizatör Kulüp Aidatları için TIKLAYINIZ

-Sportif Pist Lisans Bedelleri TIKLAYINIZ

-Hobi Karting Pistleri Lisans Bedelleri için TIKLAYINIZ

-Eğitmen ve Eğitim Tesisi Lisans Bedelleri TIKLAYINIZ

Kaynak: TOSFED

Not: Lisans bedelleri için gerekli eklere tıklayarak Tosfed yönlendirmeli linklere ulaşabilirsiniz.

 

Kaan HACIOĞLU

Otopark.com'la ilk tanıştığımda 11 yaşında bir çocuktum. Şimdi ise otomobil tutkunluğunun zirvesindeyim. Yalova Doğa Koleji'nde eğitim hayatımı sürdürüyorum. Sunum yapmayı ve babamın FD6'sını kurcalamayı severim. Her ne kadar ilk kez sürücü direksiyonuna oturduğum araç Civic olsa da ruhumda kırmızı bir Cupra yatar.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu