FeaturedHaberler

BMW 1 Serisi Sedan test ediliyor




BMW 1 Serisi Sedan, kamuflajlı halde test edilirken casus fotoğrafçılara yakalandı. Geçtiğimiz yıl kasım ayında tanıtılan Compact Sedan Concept‘in yola uyarlanan hali olan 1 Serisi Sedan, Mercedes CLA ve Audi A3 Sedan’a BMW’nin geciken cevabı olacak.

Tasarım olarak 3 Serisi’nin küçültülmüşü olarak niteleyebileceğimiz 1 Serisi Sedan, hatchback 1’den farklı olarak önden çekişli olacak. 4 tekerlekten çekiş sistemi xDrive ise, opsiyonel olarak alınabilecek. UKL platformu üstünde yükselecek olan 1 Serisi Sedan, 3 ve 4 silindirli güncel BMW motorlarını kullanacak.

F52 kasa kodlu yeni 1 Serisi Sedan, ilk etapta Çin ve ABD’de satışa sunulacak. Sonraki aşamada ise BMW’nin bu aracı, diğer pazarlara sokmasına kesin gözüyle bakıyor. Ülkemizdeki A3 Sedan ve CLA satışlarına bakarsak 1 Serisi Sedan, C+ Sedan sınıfında rakiplerinin rahatını bozabilir.

 

Oguzhan_Toretto

93 doğumlu, İzmirli ve DEU İngilizce İşletme'yi bitirmek için çabalıyor. Boş zamanlarında Hyundai kullanır ve kendini bildi bileli direksiyonu tutmaktan zevk alır. Otopark ile karşılaşması ise, E 180 testine dayanır.

İlgili Makaleler

10 Yorum

  1. 90.000\’in altında olursa peynir ekmek gibi gider Türkiye\’de. Üstünde olursa Golf devam eder yoluna bence.

    (sonradan düşündüm de biz ona 100.000 altı diyelim)

  2. Önden çekiş——->BMW 😐 ??? tamam maliyeti aşağı çekmek istediler anladıkta.. yakışmadı be.

  3. Şimdi apaçiler düşünsün.Göbeklerde kafadan kaya kaya patlayanları bol bol görcez.

  4. Bmw kullancısı ve fanatiği olan bir insanım fakat açıkca eleştirmek gerekirse bu araç sadece a3’ün rakibi olur. CLA çok farklı bir konsept ve kesinlikle görsel olarak harika. Premium bir sedan araç alacağım fiyatı da uygun olsun denildiğinde işte o zaman a3 ile ciddi çekişme yaşanacak. Tabi sedan 1 serisinin CLA’dan daha ucuz olduğunu varsayıyorum. Aksi halde işi çok zor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu