Haberler

Alfa Romeo’nun yeni crossover’ı göründü




FCA grubu baş tasarımcısı Ralph Gilles, Alfa Romeo’nun crossover sınıfındaki temsilcisi hakkında ipuçları veren bir fotoğrafı birkaç gün önce Instagram’dan paylaştı.

Tasarım grubu başkanı Lorenzo Ramaciotti’nin bagajında oturduğu araç, yüksekliğiyle güçlü bir crossover’ı andırıyor. Ayrıca tek parça halindeki bagaj kapağı, düşük bagaj eşiği ve düz satıhta katlanan koltuklar da pratik bir yük taşıma imkanının sunulacağını gösteriyor. Ön bölümün göründüğü kadarıyla Alfa’nın sedan modeli Giulia’ya benzerlik gösterdiği aracın dış tasarımı ise merak ediliyor.

Alfa Romeo’nun yeni crossover modelinin boyutsal bakımdan BMW X3’ten biraz daha büyük olması bekleniyor. Eşsiz performansı hedeflemek için var gücüyle çalışan markanın hedefi ise yeni modelini Nürburgring’e çıkardıktan sonra 2017’de yollarla buluşturmak.

Şuanda halen Fiat 500L üzerinde test edilen yeni aracın motor gamı Giulia ile benzerlik gösteriyor. 2 litrelik turbo benzinli ve 2.2 litre turbo dizel motora Quadrifoglio versiyonunda 2.9 litre V6 biturbo motorun eşlik etmesi bekleniyor.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu