Haberler

Arrinera Hussarya GT, Uluslararası Yarış Arabaları Fuarı’nda




Arrinera Hussarya GT, 14-17 Ocak’ta Birmingham’da gerçekleştirilen Uluslararası Yarış Arabaları Fuarı’nda kendini gösterdi. Polonyalı otomobil üreticisi Arrinera, potansiyel müşterilerine dikkati çekmek için Hussarya GT’nin son halini bu fuar için hazırladı. Firma bu yılın sonunda son testleri yapacağı aracının fiyatının yaklaşık olarak 186 bin ile 200 bin dolar arasında olacağını duyurdu.

Büyük Britanya ve Avrupa’da GT4 serisinde yarışmak üzere tasarlanan araç saatte 250-260 kilometre hıza ulaşmak için yeterli olabilecek 430 beygirlik bir motora sahip.

Firma hali hazırda Birmingham’dan yeni aracına dair geri dönüşler almaya başladı. İlk izlenimler arabanın iyi reaksiyon gösterdiği fakat hala müşterilerin dikkatini çekebilmesi için geliştirilmesi gereken yanlarının olduğu yönünde.

Polonya’lı üretici aynı zamana yollarda görebileceğimiz Hussarya’nın bir versiyonun 2016 sonunda tanıtılacağını da duyurdu. Daha özel bir Hussarya 33 modelinin de planladığı fakat daha ileri bir tarih de üretime dahil olacağını söyledi.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu