Haberler

Audi sorunlu A3, A6 ve A7’leri çağırmaya başladı




Audi uzun soluklu geri çağırma operasyonu için kolları sıvadı. Marka 21.074 aracı geri çağıracak.

2012-2013 model A6’lar ile aynı yıl üretilmiş A7’lerde hava yastığı problemi patlak verdi. Markanın premium modellerinden olan A6 ve A7 modellerinde yolcu algılama sistemi ve ısıtmalı soğutmalı koltuklardan kaynaklanan yolcu tarafı airbaglerin açılmaması geri çağrılmanın asıl sebebi. Neyse ki sorunlu araçlar şuana kadar herhangi bir ölüm ve yaralanmaya sebebiyet vermedi.

Diğer bir çağırılan model ise firmanın iki cabriolet modelinden birisi olan A3 Cabriolet. 2015 üretim 904 adet A3 Cabriolet’te yolcu ve sürücü koltuğundaki dikişlerin uygun olmaması yüzünden herhangi bir kaza anınında patlamadan dolayı ön yolcu ve sürücü hava yastığının açılmasını engelliyor. Bu sebepten dolayı A3 Cabriolet’te ölüm veya yaralanma vakası bulunmazken firma koltuk döşemelerini değiştirirerek sorunu çözme yolunda.

Çağırılmaların ise önümüzdeki günlerde yapılması bekleniyor.

images (48) images (47) images (46)

Mehmet Önge

Gençliğinin baharında, Pamukkale Üniversitesi Biyomedikal Mühendisliği bölümünde okumaya çalışan bir kardeşinizim ben de. Çok değil yaklaşık 10 sene önce babamın aldığı 2000 Megane'la başladı araba tutkum. 2 yıl önce Youtube'da şans eseri And abinin videosuyla ailenin sanal üyesi oldum. Ailesinin gerçek üyesi olma yolunda emin adımlarla ilerliyorum.

İlgili Makaleler

3 Yorum

  1. Almanlar araba yapmayı bilmiyor. Zaten hep sahtekarlardı. Türkleri de hep savaşa sürüklediler. Niye Almanları seviyorsunuz ki.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu