Haberler

BMW 730i Türkiye’de satışa sunuldu




BMW’nin amiral gemisi olarak nitelendirilen 7 serisinin giriş modeli 730i, Türkiye ve Çin’de satışa sunuldu.

Alman otomobil markası BMW, lüks sedan modeli 730i’yi yavaş yavaş satışa sunmaya başladı. İlk olarak ülkemizde ve Çin pazarında görünen araç ile ilgili resmi duyurunun henüz yapılmaması dikkat çekti.

BMW 730i’nin kaputunun altında daha önce 225i ve makyajlı 330i’de de gördüğümüz MINI üretimi 4 silindirli 2 litrelik turbo benzinli motor seçeneği bulunuyor. B48 motor ailesine dayanan bu motor 258 beygir güç ve 400 Nm tork üretiyor. 8 ileri ZF otomatik şanzımana sahip olan BMW 730i, 0’dan 100’e 6.2 saniyede çıkabiliyor. 100 kilometre 5.8 litre karma yakıt tüketim verisine sahip olan aracın yakıt tüketimi açısından sınıfının en iyi aracı olduğunun vurgulandığını da belirtelim.

Türkiye’de 195.991 €’dan (605.612 TL) satışa sunulan BMW 730i’nin global pazarda ne zaman vitrine çıkacağı ise henüz bilinmiyor.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

8 Yorum

    1. S350 4matic in anca yapabildiği hızlanma değerlerini bmw 2.0turbo motor ile yapıp birde uygun fiyat avantajı sunuyor, bmw farkı olmalı 🙂

  1. Eskideki fiyatından pek değişmemiş.Bu borusan işi biliyor. 3.0 motorda ne kadarsa hesaplıyor iksinide ayni fiyattan sokuyor piyasaya.araba öyle bir hale getiriyorki sanki vergi varmış gibi satıyor araçlarını.

  2. ikinci el satış sitelerinde bir sürü satışa sürüldü bile. Borusan çıkışlı değil tabi:)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu