Haberler

BMW Z5 kamuflajlı görüntülendi




Merakla beklenen BMW Z4’ün halefi olarak tanımlanan Z5 modeli -25°C’de casus fotoğrafçılar tarafından görüntülendi.

BMW bu model hakkında çok fazla açıklamada bulunmadı ancak araç Toyota ile ortaklaşa geliştirilmekte. Toyota’nın geliştirilen bu platformu yeni nesil GT86 ve yeni Supra modellerinde kullanacağına dair söylentiler mevcut. İki şirket birlikte bu yeni mimari üzerinde çalışıyor, ama ortaya çıkacak olan son araçların birbirinden tamamen farklı olması bekleniyor.

Motor seçeneklerinde de kesin bir bilgi olmamasına rağmen 2.0 turbo şarjlı ve 6 silindir turbo şarjlı iki farklı seçeneğin yer alması bekleniyor. Ayrıca 425 beygirlik yüksek performanslı bir M modelininde olabileceği söylentiler arasında.

Test edilen bu modelin hala testlerin erken safhalarında olduğu biliniyor. En erken tarih olarak 2017’nin ilk aylarında piyasada olabileceği düşünülüyor.

Gökmen Çolak

1 Ağustos 1995 Kartal doğumluyum. Namık Kemal Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünde okumaktayım. Arabalarla olan bağım küçük yaşlardan beri boş vakitlerimi Kartal Oto Sanayideki dükkanımızda geçirmeme dayanır. Bu nedenle çok küçük yaşlardan beri direksiyon başındayım. Ayrıca koyu bir motosiklet tutkunuyum. Araç olarak Honda S2000'in hayranlarındanımdır.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu