Haberler

Dizeli el üstünde tutmak




Bmw CEO’su Harald Kruger, 3 ayda bir ortaklar ile beraber yapılan basın toplantısında markanın dizel motorlara olan ilgilisini ve bunun gerekliliğini vurguladı.

Kruger; “Efficient Dynamics yorumundaki başarımız, dizel motor teknolojisine verdiğimiz önemden kaynaklanıyor. Ayrıca dizel, sektördeki en temiz ve en verimli yakıt.” diye belirtti. Konuşmasının devamında; dizel motorlar olmasaydı Avrupa CO2 emisyon standartlarına uymanın pek de kolay olmayacağına değinen Kruger, halihazırda Bmw müşterilerinin dizel motorlara karşı tutumundan memnun olduklarını, satış rakamlarında bir azalma olmadığını kaydetti.

Her ülkenin yasal standartlarına bağlı kalarak hareket ettiklerinin altını çizen Kruger’a göre; dünyada ortak tek bir standartın olması, işleri hem yatırımcılar hem de denetleyenler açısından çok daha kolaylaştıracak ve bu yüzden yeni test döngüsünü desteklediklerini belirtti.

cgrkn

2015 yılı Makine Mühendisliği mezunuyum. Otomobil tutkum 5 yaşındayken yoldaki arabaların markalarını saymakla başladı ve makine mühendisi olmamı kaçınılmaz kıldı. Artık uzun yıllardır takip ettiğim Otopark.com ile devam ediyor.

İlgili Makaleler

2 Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu