Haberler

Honda’dan göz alıcı bir reklam daha




Honda teknoloji konusundaki maharetini reklam filmlerinde de kullanıyor. Bu konuda da gerçekten diğer her konuda olduğu gibi başarılılar. Jetten otomobile herşeyi üreten Honda, yeni otomobili Civic için yine fark yaratacak bir reklam filmi yayınladı.

Daha öncelerinde Honda, HR-V için yaptığı mükemmel, senkronize ve gerçekten izlemesi çok keyifli olan reklam filmiyle ilgileri üzerine toplamış, belki de HR-V ile ilgisi olmayan kişilerin bile ilgisini HR-V’ye çekmişti.

Honda bu konuda o kadar maharetli ki “Hands” isimli reklam filminde eşsiz buluşlarını maharetli eller aracılığıyla göstermişti. İzleyiciyi sıkmayan ve izledikçe izleme isteği getiren bu reklam filmi de izlediklerimiz arasında en güzellerden.

“The Dreamer” (Hayalperest) isimli reklam filminde ise Civic, doğrudan bir mühendisin hayallerinden doğuyor ve Honda’nın teknolojisi ile son şeklini alıyor. Empire of The Sun’ın “Walking on a Dream” şarkısı eşliğinde çekilen filmin sonunda ise “Yeni Civic. Hayallerimizden gerçeğe” sloganı kullanılmış.

civic2

Yeni tasarımı, coupe ve sedan kasa seçenekleri ve yeni nesil turbo şarj motorla gelecek Civic, 2016 yılına damga vuracağa benziyor. Açıkcası 2016’da görüp göreceğimiz en güzel otomobillerden biri bence yeni Honda Civic olacak (Tabiki de coupe versiyonundan bahsediyorum.).

Lafı çok uzatmadan sizi Honda’nın eşsiz reklam videolarından biriyle daha baş başa bırakıyorum. Honda “The Dreamer” (Hayalperest) huzurlarınızda…

https://youtu.be/nuVxKxtkiU4

Ayrıca izlemeyenleriniz için Honda HR-V Stepping Reklamı:

https://www.youtube.com/watch?v=7-VXL156QDo

Vee Honda’nın en güzel teknolojilerini anlatan Hands reklam filmi:

https://www.youtube.com/watch?v=Dxy4n0UT82o

Harun Şen

Like Mr. Clarkson said: POWEEEEER !!!

İlgili Makaleler

4 Yorum

  1. Gerçekten mühendislik yönü önde olan bir marka.
    Misyonlarını beğensem de, Civic gibi benim gibilerin ulaşabileceği otomobillerde rakiplerinden eksik kalan çok yönü oluyor.
    Ama yeni Civic’te bunu değiştirebilecek potansiyel var.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu