Haberler

Hibrid X1 Çin yolcusu




Kısmi kamuflajlı bir X1 prototipi, plug-in hibrid sistemiyle test edilirken yakalandı. İkinci jenerasyon bir X1 olması dışında hakkında fazla bir bilgi olmayan bu prototipin farklı ön ve arka farları, aslında sadece Çin’de satılacak Zinoro logolu model olabileceğinin bir göstergesi. Hibrid test aracı yazısı ve ikinci yakıt kapağı bu otomobilin plug-in hibrid olduğuna işaret.

Arka yan camların boyutuna bakıldığında, otomobilin yalnızca Çin’de satılacak yedi koltuklu X1 olabileceği görülüyor. Arka camlar standart 5 koltuklu X1’den biraz daha geniş, aynı zamanda kapılar da biraz daha büyük gözüküyor. 7 koltuklu olmasına karşın bu X1’in en arka sırasında alan yetersizliği nedeniyle büyük ihtimalle yalnızca çocuklar oturabilecek.

Eğer bu otomobil gerçekten 7 koltuklu ve plug-in hibrid bir X1 ise, BMW Brilliance ortaklığı tarafından Çin’de üretilecek ve Zinoro markası altında satılacak. 2013’te, tamamen elektrikli bir birinci nesil X1 olan Zinoro 1E modeli Çin’de piyasaya sürülmüştü.

Önümüzdeki aylarda resmi olarak tanıtılması beklenen otomobille ilgili yeni detaylar ve yeni casus görüntüler önümüzdeki haftalarda ortaya çıkabilir.

Ata Aygen

1995 yılında Ankara'da doğdum, Özyeğin Üniversitesi'nde Bilgisayar Mühendisliği okuyorum. Doğduktan yalnızca üç yıl sonra otomobil modelleriyle okumayı öğrenmem, kaçınılmaz sonun habercisi gibiydi. Neredeyse doğuştan gelen bu tutkuyu biraz daha somut işlere dökme isteği de beni Otopark'a getiren şey oldu.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. 7 koltuğun anlamını yanlış anlamışlar.Yüksek sınıf ciplerde bile sığamıyorken arkaya niye böyle bir şeye tenezzül ediliyor?Tabure atsınlar daha iyi

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu