Haberler

Karşınızda makyajlı Corolla




Dünyanın en çok satılan otomobili ünvanına sahip Toyota Corolla’nın makyajlı versiyonu gün yüzüne çıktı. Avrupa Marka ve Patent Enstitüsüne gönderilen fotoğraflardan ortaya çıkan makyaj, kozmetik olarak ön-arka farlar ve tamponları kapsıyor. Otomobilin iç mekanı ile ilgili herhangi bir görsel bulunmasa da Auris’e yapılan geliştirmelerin bu modele de uygulanması bekleniyor.

Makyajın belki de daha dikkat çeken kısmı ise muhtemel motor seçenekleri. Yeni 1.2 litrelik turbo motorun ve BMW’den alınan 1.6 litrelik dizelin modele gelmesi ülkemizdeki satışlarını daha da arttırabilir.
2016_toyota_corolla_makyaj(1)

İlgili Makaleler

22 Yorum

    1. tasarım göreceli bir kavram olduğu için beğenenler vardır. Her ne kadar gerçekten de iğrenç olsa da sorun çıkarmayan arabalar olduğu için millet sadece işimi görsün yeter diyerek de alıyor olabilir.

      1. Ben eskin hatlari severim fakat bu kadarda keskin degil.Corollanin her yeri diken gibi. Fordlar guzel gorunuyor bence. Corollacilarin hepsi eksilemis bidaha kendi gorusumu yazmasam iyi olur 😛

      1. İşiniz gücünüz vw. Bende yorumlarda neden vw ye çakılmamış diye hayıflanıyordum.

  1. 1.6 dizel çok güzel olacağı kesin 2015 Corolla kullanıcısı olarak “iğrenç görünüyor” diyen kişi kaç yaşında acaba

    1. Mevzuyu yanlış anladınız herhalde, Kişisel zevk meselesi, Yaş meselesi değil.
      Herkes Kırmızı gül sever diyemeyiz, Çoğunluğa hitap ederseniz, Gül denince insanların aklına Kırmızı Gül Gelir, Siz belki Beyaz Gülü Daha çok Seviyorsunuz. Örnekleri çoğalta biliriz…..
      Sizin sevdiğiniz görünüşünü beğendiğiniz aracı sevmemiş, Yaşı kaç olursa olsun onun zevki tercihine saygı gösterin Lütfen. Saygılar.

  2. Şu prius’u bu corolla’yı tasarlayanlar tasarlasaymış keşke. Makyajlı hali çok güzel olmuş. Toyota dış tasarım olarak dinamik yapıyor bayağı ama içine de biraz daha özen gösterseler. Makyajlı versiyonlarda içlerini de sadeleştirmiş toyota: örneğin auris ve avensis. Yaris zaten oldukça sadeydi ama corolla’ya bakarsak makyajsız aurisin biraz oynanmış haliydi ve bana göre çok kaliteli durmuyordu.

  3. Makyajla içerdeki isuzu gemini satini söküp atarlar umarım, birde bir japonun Alman’dan motor alması bir fiyasko bence

    1. Yaptiklari motor anlasmasinda bmw dizel teknolojisini toyotada hibrit ve yakit hucresi teknolojisini paylasti

    2. katılıyorum. d-4d motoru kötü bir motor olsa neyse. herkesin örnek alması gereken bir motordu. c segmenti ihtiyaçlarını tamamen karşılıyordu. ama rakipleri 136 bglik motorlar çıkarınca zorunda hissettiler herhlde kendilerini. @ozcengel yaptıkları anlaşmayı biliyoruz ama ben olsam o motoru biraz daha geliştirir-güçlendirir onu tam otomatik şansızman ile yapardım. segmentte liderliği ele geçirebilirdi belkide.

  4. Bu sezon makyajları arabaların ön kısmını daha dar gösteriyor fakat kalite bazında artış çok. Sağlıklı, güvenilir, konforlu.

      1. Nereye başarılır 500-600 devir aralığında anca tork veren piyasada ki en amele ünite.

  5. Altın oran diye bir kavram var.Tasarımlar bu orana göre yapılırsa başarılı olur .

  6. 1.6 dizeli de gelse, rakiplerine göre uygun fiyat kampanyası yapılmazsa satışlarında çok fazla bir artış olmaz.
    Corolla 90’lı yıllardaki imajından çok uzakta.

  7. Sanırım bu 2017 de gelecek. çünkü fiyat almak için bayiye uğradığımda 2015 modeliyle tıpa tıp aynı olduğunu söylediler. yani corollanın tipi 2016 da değişmiyor. haber yanlış galiba.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu