Haberler

Lewis Hamilton’dan Ken Block’a “Hoonigan” teklifi




Mercedes’in 3 dünya şampiyonu Formula 1 pilotu Lewis Hamilton, ünlü ralli pilotu Ken Block’un garajındaki en nadide parça olan Ford Mustang Hoonigan’i satın almak için Amerikan pilota teklif götürmüş.

Drift sınırlarını zorlayan Ken Block’un 1965 model Ford Mustang Hoonigan’ı 845 beygirlik gücüyle inanılmaz performanslar sergiliyor. Block’u yakından takip ettiğini her seferinde belirten Lewis Hamilton da bu özel araç için meslektaşının kapısını çalmış. Fakat Ken Block aracına çok yüksek bir fiyat etiketi koyunca Hamilton bu fikrinden vazgeçmiş.

Ünlü pilot Ken Block konu hakkında “Evet, Lewis garajımın değerli parçasını almak için bana geldi. Ama ben aracımı satmak istemiyorum. Yeni bir ralli otomobili oluşturmak için neden binlerce dolar harcayayım?” şeklinde bir açıklamada bulundu. Lewis Hamilton’un garajında halihazırda McLaren P1 ve Pagani Zonda gibi çok değerli süpersporlar bulunuyor.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu