Haberler

Makyajlı GLA yakalandı




2017 model Mercedes GLA makyajlı haliyle Avrupa’da test edilirken objektiflere yakalandı.

Bakıldığında hemen tanınan GLA’da, görünüşe göre sadece ön ve arka farlarda değişiklik yapılmış. Araçta başka bir değişiklik gözükmüyor ancak Mercedes’in A ve B serilerinin izinden gideceği tahmin edildiğinden, üretim modelinin tamponlarında ufak revizyonlar olacağı söylenebilir.

Aracın içine bakıldığında ise sadece birkaç ufak değişiklik yapılması bekleniyor. Ayrıca güncellenen konsol kaplaması ve döşeme kombinasyonları da makyajlanan aracın yenilikleri arasında olabilir.

Makyajlı GLA’da motor seçeneklerinin güncel versiyondan farklı olmayacağı tahmin ediliyor. Benzinli ve dizel seçenekleri olan motor grubunda, tüketimi düşürmeye ve performansı arttırmaya yönelik ufak değişiklikler yapılabilir.

Makyajlı Mercedes GLA’nın bu yılın sonlarına doğru tanıtılması bekleniyor. Eğer zamanlama tutarsa, makyajlı GLA’nın Infiniti QX30’un hemen ardından satışa çıkacağını söyleyebiliriz. İki aracın da aynı platformda olduğu ve 208 beygir güç üreten turboşarjlı dört silindirli 2.0 litrelik motorlara sahip olacakları düşünüldüğünde oldukça eğlenceli bir rekabetin ortaya çıkacağı belli.

Nihat Özkuş

1985 İstanbul doğumluyum. DEÜ mezunu İnşaat Mühendisiyim. Otomobil çocukluk tutkum. Direksiyon başında geçince yüzümde bir gülümseme oluşuyor. 2004'ten beri Tosfed gözetmeniyim ve artık Otopark'ın bir parçasıyım.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu