Haberler

Maserati’den makyaj operasyonu




Maserati amiral gemisi olan yeni nesil Quattroporte’yi 3 sene önce tanıtmıştı. İtalyan firma modelin yüzünün eskidiğini düşünerek bir makyaj operasyonuna gitmeye karar vermiş.

Geçtiğimiz günlerde İsveç’te karlı havada yakalanan prototipte üretimde olan modelden pek fazla değişiklik yapılmış gibi gözükmüyor. Kamuflajlı ve arka tarafı karla kaplı olan prototip Quattroporte’de arka tampon ve yeni çizgileri ile ufak dokunuşlar yapılan ön farlar Maserati’nin tasarım diline uygun olarak yeniden dizayn edilmiş biçimde karşımıza çıkıyor.

İç mekanda ise yine Maserati’den pek fazla bir değişim beklenmiyor, modelde beklenen en büyük değişimin içinde Android Auto ve Apple CarPlay’i barındıran yeni geliştirilmiş olan Maserati Touch Control sistemi ile gelmesi bekleniyor. Ayrıca Maserati’nin amiral gemisi olan modelde iç tirim ve döşemelerde küçük değişikler olabileceği de belirtiliyor.

Kaputun altında yine büyük değişimler beklenmiyor ama yine de performans ve yakıt ekonomisi için bir takım modifikasyonların olabileceği belirtiliyor. Motor hakkında detaylar belli olmasa da mevcut motorlardan daha güçlü olacağı bir gerçek.

Makyajlı Quattroporte’nin 2017 yılında tanıtılması bekleniyor. Bu İtalyan aygırının yeni yüzünü görmek için biraz daha beklememiz gerekiyor.

ibougur

1994 İstanbul doğumluyum. Bahçeşehir Üniversitesi Uluslar Arası Ticaret ve İşletmecilik bölümünde okuyorum. Çocukluğumdan beri ailemdeki otomobil sevdasıyla birlikte ben de bir otomobil tutukunu olarak büyüdüm.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu