Haberler

Peterhansel cezadan kurtuldu




Geçtiğimiz günlerde kural dışı yakıt doldurma sebebiyle incelemeye alınan Peugeot pilotu Stephane Peterhansel, Dakar yetkililerinin ortada kural dışı bir durum olmadığına karar vermesiyle cezadan kurtuldu.

11 Dakar galibiyeti bulunan Peterhansel’in bu konuda incelemeye alınmasının sebebi ise rakip takımlardan birinin Pazartesi günü yapılan 8. etapta belirtilen alanlar dışında yakıt aldığını iddia etmiş olmasıydı.
Peterhansel, suçlu bulunması durumunda bu yılki Dakar Rallisi’ne veda etmek zorunda kalabilirdi ancak yapılan inceleme sonucu bu tehlikeyi atlattı.

Fransız pilot, 9. etapta takım arkadaşı Carlos Sainz’e liderliği kaptırdı ve 4 etap kala İspanyol sürücüyü 7 dakika geriden takip ediyor.

Ata Aygen

1995 yılında Ankara'da doğdum, Özyeğin Üniversitesi'nde Bilgisayar Mühendisliği okuyorum. Doğduktan yalnızca üç yıl sonra otomobil modelleriyle okumayı öğrenmem, kaçınılmaz sonun habercisi gibiydi. Neredeyse doğuştan gelen bu tutkuyu biraz daha somut işlere dökme isteği de beni Otopark'a getiren şey oldu.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu