Haberler

Renault Megane Estate test edilirken yakalandı




Renault’un C sınıfındaki güçlü temsilcisi olan Megane ailesinin hatchback ve sedan versiyonlarından sonra Estate adı verilen wagon versiyonu da kış testlerinde görüntülendi.

Geçtiğimiz sonbaharda Frankfurt Otomobil Fuarı’nda tanıtılan Megane HB’in ardından sedan kasaya sahip modeli de test edilirken yakalanmıştı. Ağır kamuflaj altında olan Renault Megane Estate, görünüşe göre ana model olan hatchback varyasyonunun izinden gidiyor. Diğer modellerden farklı olarak uzun ve yassı farlar ile ince ızgarasıyla dikkat çeken Megane Estate’in arkasına geçirilen sırt çantası kendisini hiç de belli etmiyor.

Tavan rayları, bagaj kapağına monte edilmiş spoyler ve LED arka farların göründüğü resimlerde aracın uzun dingil mesafesi de geniş bir iç mekanın bulunacağına işaret ediyor. Megane Estate’in motor seçenekleri henüz belli olmamakla beraber hatchback versiyonda yer alan 90-130 beygir arasında değişen dizel ve 100-205 beygir arasında değişen benzinli motor seçeneklerinin yer alması bekleniyor.

Renault Megane Estate’in bu yılın son çeyreğinde tanıtılıp 2017’de yollara çıkması bekleniyor.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu