Haberler

Salon tipi LaFerrari




Bir Cuma akşamı işten çıkıp yorgun argın evimize döndüğümüzde oturma odamızda usulca duran ve sizin gelip ona şefkatle dokunmanızı bekleyen, 963 beygir gücündeki, Maranello kırmızısı bir LaFerrari görmek sanırım hepimizin hayallerini kurduğu şeylerden biridir. Bazı insanlar içinse bizim bu ulaşılması oldukça zor görünen hayalimizi gerçekleştirmesi çok kolay.

Kaliforniya’nın refah düzeyi en yüksek bölgelerinden biri olan Beverly Hills’te oturan zengin bir vatandaş bu hayali gerçekleştirebilmiş olanlardan ilki. Ayrıca bu sayede ”Holy Hybrid Hypercar Trinity” adı verilen ve içinde McLaren P1, Porsche 918 ve LaFerrari gibi birbirinden hızlı 3 hibrit süper spor aracın bulunduğu kategorinin içinde bir evin oturma odasına konuk olabilen ilk araç LaFerrari oluyor.

Ömür Deniz Seçilen

İtalyan Otomobillerinin aşığı bir Alfisti. Amatör Fotografçı. Ege Üniversitesi İİBF. Hayallerimi süsleyen makina Alfa Romeo 159 3.2 Q4.,

İlgili Makaleler

4 Yorum

  1. Arabanın sahibinden.com’da satış ilanı (Temsili):
    Aracım yağmur,kar dahi görmemiştir.Aracımı özenle sadece hafta sonları kullanmaktayım.Yaz kış evin salonunda muhafaza edilmiştir.Alıcısına şimdiden hayırlı olsun.

  2. o araba tv koltugu ile tv arasina park etmiş. Kösem sultan başlayinca nasil izliyecek hanimi
    Canim az arabayi ileri alsana dese bile, o araba terk marş ile bile, dumana boğar odayi.

  3. Aynısını ezelde kerpeten abimiz yapmıştı. Hummer’ını çekerdi salonun ortasına

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu