Haberler

Suzuki’den 3’lü küçük konsept




Suzuki, Ocak’ta Tokyo Auto Salon’da 3 konseptini sergileyecek.

İlk olarak Hustler Rough Road Style sağlam şık crossover görevini üstleniyor ve yerden yüksekliği, off-road lastikleri, kafesle kapatılmış farları ve aliminyum gövde altı korumasıyla geliyor. Konsept sarı üzerine siyah tavan; kapılarda ve kaputta yazılmış ismiyle tamamlanmış oluyor.

Diğeri ise Alto Works üretim modelinin yarışçı tekrarı olarak değerlendirilebilecek Alto Works GP. Gövdesi asit yeşille vurgulanmış meneviş mavisiyle kaplanmış; bunun ilhamını da yine şovda sergilenecek olan Suzuki’nin MotoGP motosikletinden almış. Aynı zamanda karbon fiber kaportası ve sportif süspansiyonlarla birleştirilmiş kalın lastikleri var.

Sonuncu fakat bir o kadar da önemli olarak Ignis Water Activity hafif turuncu detaylarla birlikte mat askeri yeşil ile birleştirilmiş. Maceraperest insanlar için tasarlanmış olan modelin tavanına monte edilmiş kanoda turuncu ile bitirilmiş. Suzuki, metalik alt gövde koruması eklemiş ve geniş parlak alaşım lastikler yerleştirmiş. Bu bir kaç ay önce gösterilmiş Ignis Trail konseptinin bir türevi ancak bu kez farklı bitirilmiş.

Bu 3 Suzuki konsepti 15 Ocak’ta başlayacak olan Tokyo Auto Salon’da faaliyete geçecek.

Gökhan Güldentekin

1986 Ankara doğumluyum 2004 yılında başladığım Bilkent Üniversitesi Mimarlık Fakültesini 2011 yılında tamamladım. Ardından Başkent Üniversitesinde yüksek lisans geldi. Şuanda uluslararası bir inşaat firmasında yönetici olarak çalışmaktayım. Eğitim sürecindeki rakamsal gecikmelerde açıkça ortaya koymaktadır ki otomobil tutkusu hayatımda her zaman ağır basmıştır.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu