Haberler

007’nin DB10’u satıldı




James Bond’un oynadığı Spectre filminde aktör Daniel Craig tarafından kullanılan DB10lar’dan biri daha açık arttırmayla satıldı para, Médecins Sans Frontiéres (MSF) hayır kurumuna bağışlanacak.

Filmde kullanılmak üzere Aston Martin tarafından tasarlanan 10 adet DB10’dan 8’i geçtiğimiz günlerde satılmıştı. Kalan 2 adet DB10’dan biri daha Londra’da Christie’de açık arttırmayla satıldı. Bu özel araç ailesinin kalan son üyesi, Gaydon Araç Şirketi tarafından ileriki günlerde teklif karşılığında satılacak.

Kimliği açıklanmayan bir alıcı, araç için £2.1 Milyon ödedi, en azından açık arttırmanın £1.5 Milyon’un üzerinde bir fiyatla açıldığı tahmin ediliyor. Satıcıların masraflarının eklenmesiyle satış fiyatı net olarak £2,434,500 oldu.

Satıştan elde edilen gelir Médecins Sans Frontiéres (MSF)’e gidecek.

DB10, bağış için düzenlenen açık arttırmanın yıldızı olmasına rağmen, açık arttırma sürecinde satılan en değerli ikinci eşya Daniel Craig’in, Spectre filminin başında giydiği Day of the Dead kostümü oldu. Kostüm £98.500’e alıcı buldu.

Toplamda, on eşyanın satışı yapıldı ve £2,785,500 toplandı. Paralar, MSF ve diğer hayır kurumlarına bağışlanacak.

ramazanyikici

İstanbul Gelişim Üniversitesi'nde Endüstri Mühendisliği 2.Sınıf öğrencisiyim.Büyük bir F1 hayranı olmakla birlikte, Otopark'ın otomobil sevgisini arttırdığı binlerden biriyim.Bir BMWhayranıyım, daha ötesi değil.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu