Haberler

Top Gear ekibine yeni isim




Top Gear’ın yeni sunucusu belli oldu. Top Gear ekibinden yapılan açıklamaya göre Friends dizisinden tanıyacağınız Matt LeBlanc, Chris Evans’la birlikte programı sunacak. Ayrıca LeBlanc’ın Top Gear’a katılması, 39 yıllık programın ilk defa İngiliz olmayan bir sunucuyla yayınlanacak olması anlamına da geliyor.

Top Gear’ın ünlüleri yarıştırdığı “Star in a Reasonably Priced Car” konseptinin en hızlısı olan LeBlanc, Kia cee’d ile 1 dakika 42 saniyelik bir dereceye imza atmıştı. Chris Evans ve Matt LeBlanc, Mayıs ayında ekran karşısında olacak.

Matt LeBlanc, programa katılmasıyla ilgili olarak, “Bir araba delisi ve büyük bir Top Gear hayranı olarak, bu ikonik TV programının bir parçası olmaktan gurur ve heyecan duyuyorum” dedi.

Chris Evans ise ekibe yeni katılan isim hakkında yaptığı açıklamada “Matt, hayatı boyunca otomobillere ilgi duymuş biri ve onun Top Gear’a katılıyor olmasından büyük heyecan duyuyorum. Çılgın fikirlerimizi ekrana taşımak rüya gibi bir iş. Ayrıca program için  muhteşem yolculuk fikirlerini de düşüneceğiz.” diyerek ekibin yeni üyesinden gayet memnun olduğunu belli etti ve şu ana kadar yaptıkları işleri ekran karşısındaki seyircileriyle paylaşmak için sabırsızlandıklarını da ekledi.

Ata Aygen

1995 yılında Ankara'da doğdum, Özyeğin Üniversitesi'nde Bilgisayar Mühendisliği okuyorum. Doğduktan yalnızca üç yıl sonra otomobil modelleriyle okumayı öğrenmem, kaçınılmaz sonun habercisi gibiydi. Neredeyse doğuştan gelen bu tutkuyu biraz daha somut işlere dökme isteği de beni Otopark'a getiren şey oldu.

İlgili Makaleler

4 Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu