Haberler

Subaru XV Special Edition görücüye çıkıyor




Subaru firması, Windy City’de 13 Şubat’ta başlayacak Şikago otomobil fuarında 2016 model XV (Crosstrek) Special Edition’ı tanıtacak.

XV (Crosstrek) 2.0i Premium modeli baz alınacak araçta, gövde renkli, sinyal entegre aynalar ve saf kırmızı renk mevcut olacak. Büyük değişiklik ise kabinde kırmızı renkli dikişlere sahip direksiyon ve vites kolu olacak. Special Edition modeli kırmızı iç ışıklara ve kırmızı şeritlere sahip olacak.

Araç açılır tavan, anahtarsız giriş, anahtarsız çalıştırma ve 6.2 inçlik bilgi-eğlence sistemiyle satışa çıkacak. XV Special Edition aynı zamanda geri görüş kamerası ve bluetooth/USB/iPod bağlantısına sahip AM/FM/CD çalara sahip olacak. All Weather paketine dahil ısıtmalı ön koltuklar, ısıtmalı yan aynalar ve ön cam sileceği için rezistans da aracın donanımına dahil olacak. Bunların yanında kör nokta algılama, şerit değiştirme asistanı ve çapraz geri görüş trafik uyarısı da standart olacak.

Araç gücünü 2.0 litrelik Boxer motordan alacak. 148 beygir güç ve 197 Nm tork üreten boxer motor cvt şanzıman ve simetrik dört çeker sistemi ile birlikte çalışacak. Üretimin 1500 adetle sınırlı olacağı ve Amerika’daki bayilere bu sonbaharda gönderilmeye başlanacağı belirtiliyor.

 

Nihat Özkuş

1985 İstanbul doğumluyum. DEÜ mezunu İnşaat Mühendisiyim. Otomobil çocukluk tutkum. Direksiyon başında geçince yüzümde bir gülümseme oluşuyor. 2004'ten beri Tosfed gözetmeniyim ve artık Otopark'ın bir parçasıyım.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu