Haberler

Fiat Panda operasyon geçiriyor




İlk jenerasyonuyla 1980-2003 yılları arasında tam 23 yıl satışta kalan Panda, ikinci jenerasyonuyla hayatına devam ederken kamuflajlı olan makyajlı versiyonuyla İtalya’nın başkenti Torino’da objektiflere yakalandı.

Makyaj operasyonu yaparak bu yılın sonunda tanıtmayı düşündüğü Panda’nın testlerine devam eden Fiat, görünen o ki, küçük bir makyaj operasyonuyla yetinmiş.

Panda’nın iç mekanında 500 ailesinden izler göreceğimizi belirten İtalyan kaynaklar, ayrıca modelin; 5 inç’lik ekrana sahip Uconnect bilgi-eğlence sistemi, yeni bir görünüme sahip direksiyon ve vites koluyla donatılacağını belirtiyorlar.

Motor gamının yine 500 ailesiyle ortak olacağı belirtilen Panda’nın hem beş ileri hem de altı ileri manuel şanzıman seçeneklerinin yanında robotize edilmiş Dualogic şanzıman seçeneğiyle de satın alınabileceği gelen bilgiler arasında.

2017 Pandayı Ekim ayında gerçekleştirilecek Paris Motor Show’da görücüye çıkarmayı planlayan Fiat, modeli yıl sonuna kadar satışa çıkarmayı düşünürken 500’ün temelleri üzerinde inşa edilecek olan 3. jenerasyon Panda’nın çalışmalarına da tüm hızıyla devam ediyor.

Burak Yavuz

1985 Ankara doğumluyum. Fırat Üniversitesi Otomotiv Öğretmenliği mezunuyum.Şuan bir hava yolu şirketinde uçak yapısal teknisyeni olarak çalışıyorum. 6-7 yaşımdan beri arabalarla iç içeyim. 1992 yılından bu yana biriktirdiğim, otomobil dergilerinden oluşan geniş bir koleksiyonum var. Videolarını ve haberlerini beğenerek takip ettiğim otopark.com ailesine :"Nasıl yardımcı olabilirim?" düşüncesiyle katıldım. Kimi zaman mutluluğumuza kimi zaman da hüznümüze ortak olan otomobillerin, A noktasından B noktasına gitmeye yarayan vasıtalar olmadığını gösteren OTOPARK.com ailesinin bir ferdi olmaktan dolayı çok mutluyum.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu