Haberler

911 GT3 yeni yüzünü gösterdi!




Kapsamlı bir makyaj operasyonuna tabi tutulan Porsche 911 GT3, Almanya’da testleri gerçekleştirildiği esnada ön yüzü tamamen kamuflajsız bir şekilde casus fotoğrafçılara yakalandı.

Sadece ufak tefek detaylarında kamuflaj bulunduran model, makyaj operasyonu konusunda 2016 Porsche Carrera 911’den izler taşıyor. Revize edilmiş hava girişleri ve güncellenmiş farlarla yeni bir ön yüz oluşturma isteği büyük ölçüde başarıyla sonuçlanmış.

Yeni jantlar, yeni kapı kolları ve stop lambaları ile devam eden değişiklikler, iç kısma geçildiğinde de tam hız devam ediyor. İlk olarak, Porsche tarafından yeni geliştirilmiş 7 inçlik bilgi & eğlence sistemi dikkat çekerken, marka bu sistemle ilgili bir açıklama yapmayı es geçmemiş.

Günümüz modası olan Apple CarPlay uyumluluğunun yanı sıra geliştirilmiş Google Haritalar ve Street View kombinasyonuyla bambaşka bir navigasyon deneyimi yaşatmayı amaçlayan sistem, trafikle ilgili detaylı analizleri de kullanıcılarına sunacak.

İç kısımda gittikçe modernleşen 911 GT3, kaputun altında yer verdiği 3.8 litrelik atmosferik üniteyle takipçilerini epey şaşırttı. 6 silindirin boxer düzeninde yerleştirildiği ünite, 475 beygir ve 440 Nm tork üretirken, modelin makyajlı versiyon olduğu düşünüldüğünde, daha iyi akselerasyon ve son hız rakamlarına sahip olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Detaylı bir makyaj operasyonunun ardından bu yılın sonlarına doğru halka arz edilmesi beklenen 911 GT3, 2017 model olarak yeni yılın başlarında showroomlarda yer alacak.

Kaan HACIOĞLU

Otopark.com'la ilk tanıştığımda 11 yaşında bir çocuktum. Şimdi ise otomobil tutkunluğunun zirvesindeyim. Yalova Doğa Koleji'nde eğitim hayatımı sürdürüyorum. Sunum yapmayı ve babamın FD6'sını kurcalamayı severim. Her ne kadar ilk kez sürücü direksiyonuna oturduğum araç Civic olsa da ruhumda kırmızı bir Cupra yatar.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu