FeaturedHaberler

Alfa Romeo’nun yeni oyuncağı: Stelvio




Giulia’nın tanıtımından bu yana Alfistlerin yıllardır özledikleri heyecanı tekrar yaşamalarını sağlayan Alfa Romeo, görünen o ki 2016 yılını bir milat olarak görüyor.

14 Mart tarihinde üretimine başlanacak olan Giulia’nın üretileceği Cassino fabrikasını ziyaret ederek Alfa Romeo’nun gelecek planlarından bahseden Fiat Chrysler Automobiles CEO’su Sergio Marchionne’ye göre Alfa, crossover sınıfı için hazırlanıyor.

Stelvio adını verdiği crossover’ının ismini İtalya’daki bir dağdan alan Alfa Romeo, İtalyan kaynaklardan gelen bilgilere göre, modeli bu yıl sonunda tanıtılarak 2017 yılının başında satışa sunmayı planlıyor.

Teknik verileri henüz paylaşılmayan, ancak Giulia platformunun üzerine inşa edileceği düşünülen Stelvio’nun Giulia’da kullanılacak: 276 BG gücündeki 2.0 lt ve 505 BG gücündeki altı silindirli 2.9 lt’lik motorlara nazaran daha geniş bir motor yelpazesine sahip olması bekleniyor.

Burak Yavuz

1985 Ankara doğumluyum. Fırat Üniversitesi Otomotiv Öğretmenliği mezunuyum.Şuan bir hava yolu şirketinde uçak yapısal teknisyeni olarak çalışıyorum. 6-7 yaşımdan beri arabalarla iç içeyim. 1992 yılından bu yana biriktirdiğim, otomobil dergilerinden oluşan geniş bir koleksiyonum var. Videolarını ve haberlerini beğenerek takip ettiğim otopark.com ailesine :"Nasıl yardımcı olabilirim?" düşüncesiyle katıldım. Kimi zaman mutluluğumuza kimi zaman da hüznümüze ortak olan otomobillerin, A noktasından B noktasına gitmeye yarayan vasıtalar olmadığını gösteren OTOPARK.com ailesinin bir ferdi olmaktan dolayı çok mutluyum.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Mito, 4C Spider, Giulietta, Giulia ve yeni SUV’u Stelvio gibi modelleriyle yeni model atağına kalkmış durumda. Alfa Romeo dünya çapında çok yakın bir zaman içerisinde hakettiği değere ve konuma gelecektir. Alfa Romeo premium markalara ise çok iyi bir alternatif olacaktır. Alfa’nın 2017-2020 arası açıklanan gelecek planları büyük

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu