Haberler

Alpine geliyor mu?




Renault’un konsept modeli olan Alpine’ın 16 Şubat’ta tanıtılacak olan versiyonun üretim modeli olmayacağı duyuruldu.

Sevindirici haber ise firma bu sene tanıtacağı konseptin seneye satışa çıkması planlanan üretim modeline daha yakın olacağını bildiriyor. Alpine’ın daha önce tanıtılmış olan A110-50 ve 60. yıl özel konseptlerinden daha gerçekçi bir yol aracı olacağı da gelen bilgiler arasında.

Alpine’ın iç görünümünde ise karşımıza yeni nesil bir dokunmatik ekran, retro tarzda bir saat ve klasik tarzda daha çok geçmişi hatırlatan metal düğmelerin olacağı belirtiliyor. Modelin direksiyonu ise 3 kollu bir yapıya sahip olacağı ve deri ve alcantara ile kaplanmış ortasında mavi Alpine logosu olan bir direksiyon simidi olacağı belirtilmiş.

Modelin teknik özelliklerinden bahsetmek gerekirse Alpine’ın 1.100 kilogram civarlarında ve kalbinde 300 beygir güç üreten 1.8 litrelik turbo şarjlı bir motorun bulunacağı. Ayrıca Alpine’da direksiyon arkasından da kontrol edilebilen çift kavramalı EDC şanzıman ile birlikte geleceği gelen bilgiler arasında.

Anlaşılan o ki Alpine’ı yollarda görmek için bir müddet daha beklememiz gerekiyor.

alpine-interior-renault

ibougur

1994 İstanbul doğumluyum. Bahçeşehir Üniversitesi Uluslar Arası Ticaret ve İşletmecilik bölümünde okuyorum. Çocukluğumdan beri ailemdeki otomobil sevdasıyla birlikte ben de bir otomobil tutukunu olarak büyüdüm.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu