Haberler

Aston Martin DB11 özel lansmandan sızdı




Karşınızda Aston Martin DB11’in kamuflajsız ilk gerçek fotoğrafı.

Biz onu görmek için dört gözle Cenevre Otomobil Fuarı’nı beklerken, Aston Martin, özel davetlileri için düzenlediği lansman etkinliğinde sırtından bıçaklandı. En son James Bond filmi Spectre için özel olarak tasarlanan DB10’da gördüğümüz tasarım çizgilerini taşıyan DB11 gerçekten harika görünüyor. Eğer siz de modelin DB9’dan çok da farklı olmadığını düşünenlerdenseniz dikkatinizi daha geniş ızgaraya, yepyeni tasarıma sahip farlara ve modelin heybetli tasarımını yansıtan motor kaputuna çekmek istiyorum.

Elimizde olan bu tek fotoğraftan ilerlemeye devam ettiğimizde daha keskin tasarımlı yan aynaları görüyoruz. Açık olan kapılarda ise alışık olduğumuz türden bir kapı kolu bulunmuyor gibi görünüyor. Yine açık olan bagaj kapağında ufak bir spoilere yer verildiğini görüyoruz. Ancak ne yazık ki aracın geri kalanında bu başarılı tasarımın nasıl devam ettiğini görebilmek için resmi tanıtımı beklememiz gerekecek.

Bu kez iç mekanın fotoğrafı paylaşılmasa da en son casus fotoğraflarda DB11’in Mercedes-Benz parçaları kullanan iç mekanını görmüştük. Tamamen dijital bir gösterge paneli (haberdeki gibi birebir Mercedes S-Sınıfı’ndan alıntı olmasa iyi olur), geniş ekranlı bilgi/eğlence sistemi gibi son teknoloji detaylar da kabini süsleyecek.

Modelin getireceği en büyük yenilik ise Aston Martin’in önceden ipuçlarını paylaştığı 600 HP (447 kW) civarında maksimum güç üreteceği söylenen yeni 5.2 litrelik biturbo V12 motor.

Tavşan temel olarak şapkadan çıkmış olsa da diğer detaylar için 1 Mart tarihinde gözlerimizi Cenevre Otomobil Fuarı’na çevirmemiz gerekecek.

 

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu