Haberler

Audi, bu kez Q2’yi tepeden gösterdi




Audi, çok yakında resmi olarak tanıtacağı Q2 modeli için bir ipucu daha yayınladı. Bebek crossover bu kez havadan çekilen görüntüsüyle karşımızda.

Cenevre Otomobil Fuarı’nda yapılacak tanıtımına yavaş yavaş yaklaşılan Audi’nin en küçük crossover modeli Q2, ilgiyi yüksek tutmak adına paylaşılan minik ipuçlarıyla yeniden göz önünde. Geçtiğimiz günlerde beyaz örtüsünün altından göz kırpan minik model, bu kez 16 saniyelik bir videoda görünüyor.

Tasarım konusunda büyük bir sürpriz yapmayacağını bilsek de dört gözle beklediğimiz Q2, videoda göz alıcı sarı rengiyle asfaltsız yollarla da başa çıkabileceğini gösteriyor. MQB platformu üzerinde yükselecek Audi Q2, standart olarak önden çekiş konfigürasyonuyla satılacak. Tercihini motor seçenekleri listesinin üst sıralarından yapanlar ise ek bir ücretle quattro sistemiyle dört tekerlekten çekişin tadını çıkarabilecek.

Motor seçeneklerinden bahsetmişken, giriş seviyesinde Seat Ateca‘da karşımıza çıkan 1.0 litrelik 3 silindirli turboşarjlı ünitenin bulunması bekleniyor. Ardından 1.4 TSI ve 1.6 ile 2.0 litrelik TDI seçeneklerinin de içinde bulunduğu turbodizeller gelecek. Motor seçeneğine bağlı olarak 6 ileri manuel şanzıman ya da çift kavramalı otomatik şanzımanlar alıcıların tercihine sunulacak.

Audi Q2’nin resmi tanıtımının 1 Mart’taki 2016 Cenevre Otomobil Fuarı’ndan önce internet üzerinden yapılması bekleniyor. Avrupa satışları ise yılın ikinci yarısında başlayacak.

https://www.youtube.com/watch?v=_s6qdgg03dA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu