Haberler

Audi Q2’den yeni bir video daha!




1 Mart Cenevre Otomobil Fuarı’nda yapılacak olan resmi tanıtım öncesi Audi, Q2 modeli için hazırladığı yeni bir video ile karşımızda.

Bir önceki yayımlanan videonun ardından, bu videoda da aracın offroad ruhu ön planda yer alıyor.

MQB platformunun en yeni üyesi olan bu model, önden çekiş standart olarak satışa sunulacak. Fakat daha güçlü motor seçenekleriyle Quattro sistemi opsiyonel olabilir. Turbo beslemeli 3 veya 4 silindirli motor ile Seat Ateca’da karşımıza çıkan 1.0 litrelik ünitesinin sunulması da ihtimaller içinde. Bunların yanı sıra 1.4 litre TSI, 1.6 ve 2.0 litre TDI ünitelerinin, 6 ileri manuel şanzıman veya 7 ileri DSG şanzıman ile kombini de ihtimaller içerisinde. Kesin bilgileri Cenevre’deki tanıtımdan sonra edinebileceğiz.

Önceki casus fotoğraflarından da görebildiğimiz kadarıyla Q2, yeni Q7’nin bi nevi yavru versiyonu olacak gibi. İç kabinin, muhtemelen A3 ile benzer şekilde olması bekleniyor. Virtual Cockpit gibi teknolojik oyuncuklarla da donatılacak olan modeli, pahalı bir opsiyon listesi de bekleyecek gibi gözüküyor.

https://www.youtube.com/watch?v=R6KM7qdHP_g

Furkan Turan

20 yaşında genç bir otomobil tutkunuyum. Beni yolda bırakmayan her otomobile saygı duyarım. Ama sevmem için çok daha fazlası gerekir.

İlgili Makaleler

2 Yorum

    1. Bu tanıtımla birlikte Q2 ismini kullanabildiklerine göre büyük ihtimal halletmişlerdir 🙂

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu