Haberler

Audi Yeni A5’i hazırlıyor




Yeni nesil A4’ün tanıtılmasından sonra gözlerin çevrildiği yeni A5, kamuflajlı olarak coupe versiyonuyla casus fotoğrafçılara yakalandı.

BMW 4 Serisi ve piyasaya yeni çıkan Mercedes C Coupe ile mücadele verecek olan yeni nesil A5 Coupe’nin, iç mekan hacminde iki rakibini de üstünlük sağlaması bekleniyor. Yeni UKL platformu üstünde yükselecek olan A5, tıpkı A4’te olduğu gibi 100 kg hafifleyerek daha atik ve daha verimli olacak.

Yeni nesil A5, kardeşi A4’teki motorları kullanacak. A5 ailesinin en sportif versiyonu RS5’te, yeni geliştirilecek 6 veya 8 silindirli TFSI motor kullanılacak ve bu motorun gücü 500 beygirden yüksek olacak. Yeni nesil A5 ailesi, güncel modelde olduğu gibi A5 Coupe, A5 Sportback ve A5 Cabriolet versiyonlarıyla beraber satışa sunulacak.

Yeni nesil A5 ailesi, 2017 yılında resmi olarak tanıtılacak.

 

 

Oguzhan_Toretto

93 doğumlu, İzmirli ve DEU İngilizce İşletme'yi bitirmek için çabalıyor. Boş zamanlarında Hyundai kullanır ve kendini bildi bileli direksiyonu tutmaktan zevk alır. Otopark ile karşılaşması ise, E 180 testine dayanır.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. A5 kullanıcısı olarak bu kasa dıştan yine çok güzel olabilir fakat iç malzeme kalitesi yeni a4 gibi kötü olacaksa yazık olur

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu