Haberler

Donkervoort geri dönüyor




Hollandalı egzotik otomobil üreticisi Donkervoort, 2016 yılında satışa çıkaracağı 3 modeli duyurdu.

Başlangıç modeli olarak, eski D8 GTO ile görsel olarak oldukça benzeşen, 5 silindirli ve turbolu Audi motoruna sahip yeni D8 GTO-S (Sport) modeli eskiye oranla daha güçlü ve şehir içi kullanımlarda daha konforlu. Teslimatı önümüzdeki ay başlayacak olan D8 GTO-S’in Avrupa satış fiyatı ise vergiler hariç 115,173 €.

İkinci model ise, D8 GTO-RS. Hakkındaki hiçbir teknik detay bilinmese de Donkervoort’un deyimiyle şimdiye kadar yapılmış en iyi D8 GTO olarak adlandırılan ve sadece 40 adet üretilecek olan araç Haziran ayında 151,173€’ya satışa çıkacak.

Son model ise GTO-RS’in pist için yapılmış versiyonu olan D8 GTO-R. GTO-RS gibi teknik detayları bilinmeyen bu model de vergiler hariç 251,173€’dan satışa çıkacak.

Umut

Otomobil tutkum 3 yaşındayken annemin bana aldığı 1:24 ölçekli Ford Ka'ya karşı duyduğum sempati ile başladı ve büyüyerek devam etti, en son mühendislik okumama sebep oldu. Ayaklarım pedallara, kollarım direksiyona yetiştiğinden beri tekerleği olan herhangi bir araçtan aldığım hazzı başka hiçbir şeyden alamaz oldum. 2012'den beri hayranlıkla takip ettiğim Otopark ailesine 2014 sonunda katılmam hayatımda yeni bir sayfa açtı.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu