Haberler

Fiat Egea SW kamuflajsız nasıl görünüyor




Bilindiği üzere, Fiat Egea’nın SW versiyonu 2016 yılı içerisinde plazalarda yerini alacak. Otomobil blog ve forumlarında dolaşan bir sürü ön çizim, fotomontaj görmekteyiz Egea SW hakkında. Tabi bunların hangisi ne kadar yaklaşıyor gerçek modele, bilinmesi güç bir durum.

Genellikle araçların kamuflajsız hallerinin başarılı tahminleri ile öne çıkan bir İtalyan otomobil sitesi, Egea SW ile ilgili çok ciddi bir fotoğraf paylaştı. Site tarafından kamuflajsız Egea vagonun bu şekilde olacağı iddia ediliyor.

Fotoğrafa baktığımız zaman, ön bölümün sedan versiyonuyla birebir olacağı görülüyor. Fiat Stilo SW versiyonun yerini alacak olan Egea SW, daha geniş aileler ve buna bağlı olarak da büyük yükleme alanları dikkate alınarak geliştirilmiş bir steyşın vagon.

Egea sedanın 520 litrelik bagaj hacmine sahip olduğunu biliyoruz. SW versiyonunun ise asgari 550-560 litre olacağı belirtiliyor. Arka bölümüne baktığımızda, genellikle hatchback araçlarda görülen arka cam üzeri spoileri ve bu spoiler üzerinde yer alan üçüncü fren lambası göze çarpıyor.

1.4 ve/veya 1.6 litrelik benzinli motor(lar) ve 1.3 ile 1.6 litrelik Multijet II dizel motorların görev yapacağı Egea SW’a, 5 ve 6 ileri manuel şanzıman ile 6 ileri otomatik şanzıman eşlik edecek.

2016 yılının ikinci yarısında piyasaya sunulması beklenen Egea SW bakalım ne kadar başarılı olacak, ne dersiniz?

Necati Erdoğan

Otomobiller vazgeçilmezim. Her zaman söylerim, otomobillerin olduğu bir odaya kapatsalar yeme ve içme harici başka şeye ihtiyaç duymam. Otopark.com ile tanıştığım günden beri müptelasıyım. Türkçe öğretmeniyim. Bu camiaya katkıda bulunmaktan onur duyuyorum.

İlgili Makaleler

5 Yorum

  1. Eğer yine uygun fiyattan satılırsa, ikinci Toros etkisi yaratabilir. Özellikle köyde yaşayan ve geçimini tarımla sağlayan halkımız için bu station arabalar çok önemli.

  2. Photoshopcu sallamis. Bu arac arkasi bu sekilde gelmez bence. Cok daha sik olur. Turkiyede ciddi guncel SW acigi var. Bence bu arac is yapar.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu