Haberler

Ford yaza hazır




Ford bu yaz Sync 3 sistemini sadece Amerikada değil aynı zamanda Avrupadaki araçların bünyesine dahil edecek . Ses kontrol sistemini dahilinde bulunduran Sync 3’de, 8 inç büyüklüğündeki bilgi ekranı ile kolayca ihtiyacın olan ne varsa bulabilirsin. Tek yapman gereken düğmeye dokunman ve ihtiyacını söylemen. Ayrıca bu sistem, Android Auto ve Apple Car Play‘i destekliyor. Her iki cihazı da bu sistem ile eşleştirebilirsin.

Ford bu sisteme bir ilk olarak 5 tane daha dil ekledi. Ayrıca acil durum yer bildirimi de Sync 3’e eklendi. Yani sürücü ve yolcular acil durumlarında çağrı merkezleriyle kendi ülkesinin diliyle görüşebilecekler. Sync 3 Avrupa’da ilk olarak Mondeo, S-MAX, Galaxy ve son olarak da Kuga araçlarında görülecek. Yeni Kuga’nın, Barcelona’da düzenlenecek olan Dünya Mobil Kongresinde bu sistemle beraber tanıtılması bekleniyor.

(Desteklenen Avrupa Dilleri: Çekçe, Danca, Norveççe, İsveççe, Lehçe[ses kontolü dahil], Hollandaca, Almanca, İtalyanca, Portekizce, Rusça, İspanyolca, Türkçe, İngilizce ve Fransızca.)

semih tasbas

Odtü Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünde okuyorum. Arabalara merakım ilkokulda arabaları beyaz kağıda çizerek başladı ve bu günlere kadar geldi.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu