Haberler

Honda’nın mobil atölyesi ile tanışın!




Honda modelleri kullanım alanını ve fonksiyonelliği maksimize etmek için üzerine detaylı şekilde çalışmış olmalarıyla bilinirler.

Aktif hayat konseptini benimsemiş olan Civic Tourer dış yapısı göze öne alındığında fonksiyonelliği ön plana çıkarmak için dış görünüşten feragat etmek zorunda olunmadığını bize kanıtlıyor.

Gelecek ay Londra’da düzenlecek 2016 Triatlon otomotiv fuarının yaklaşması ile birlikte Honda yeni modelin çok yönlülüğünü öne çıkarmak amacıyla özellikle sıcak kanlı bisikletçi dostlarımız dikkatini çekecek bir konsept ile fuarda yerini almaya hazırlanıyor.

Detaylıca işlenmiş aracın temel özelliği bagaj kompartmanına iki tam boy bisikleti sığdırabiliyor olması. Bagaj üstü veya tavan üzerinde bisiklet taşımış olanlar bilirler, yolculuk boyunca canım dedikleri bisikletlerinin başına ne gelecek acaba diye endişelenmeyi.

Fonksiyonelliği arttırmak amacıyla bisikletlerin konumlandırıldığı raflar bagajdan dışara uzanarak küçük tamiratlar için bir çalışma masa görevi görebilecek şekilde dizayn edilmiş.

Aktif Yaşam Konsepti spor bazlı aktiviteler için bagajın sağ ve sol duvarlarına yerleştirilmiş şişe hazneleri, alet çantası, su tankı gibi küçük ama önemli unsurları unutmamış ve hacimden sonuna kadar yararlanmış. Ayrıca bisikletlerin yolculuk sırasında ön tekerlerinin çıkması gerektiğinden bu tekerleklerin depolanması için gerekli tutacaklar da aynı şekilde bagaj duvarları içine yerleştirilmiş.

Ekstra olarak gece tamiratları için mavi bir dış aydınlatma, entegre bir hava pompası ve yaz günlerinde yapılacak bakımlar için bagaj kapağından uzatılabilen bir tente de araçta mevcut. Tabii bu saydıklarımın dışında taşımanız gereken veya sığdıramadığınız ne olursa aracın tavanındaki ikinci bagaja konulabilir.

Araç spor temasını vurgulamak için dışarıda mavi ile başlayıp aşağıya doğru daha koyu metalik bir renk tonuna sahip ve spor temasından çıkmamak adına özel dizayn 18 inçlik jantlara sahip. Aracın içi de mavi renklerle süslenmiş. Vites topuzu, direksiyon simidi ve koltukardaki mavi dikişler araca ayrı bir hava katmış.

Honda’nın bu ani spor aşkı bir rastlantı değil çünkü kendileri 2016 Triatlon Şovu’nun ana sponsorları.

Honda Birleşik Krallık müdürü Phil Crossman açıklamasında bu harika konseptin Civic Tourer’in kullanışlılığını bir sonraki seviyeye taşıdığını ancak seri üretim planları olmadığını belirtti ve spor tutkunu kullanıcılarının yorumlarını beklediğini ekledi.

 

 

İlgili Makaleler

2 Yorum

  1. Honda bu arabayı sanki bana yaratmış 🙂 Ne güzel bir tasarım, ne güzel bir bagaj. Bisiklet yerine Yatak odası konsepti tercih ederdim. Camper wagen

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu